To jest widok strony w wersji do druku
-
Zamówiłem owe uszczelki i są do odbioru- Biorąc pod uwagę fakt iż otwory w drzwiach zaślepione są jakimś twardym materiałem który trudno przebić to zastanawiam się jak to i czym to przedziurawić. Bo jeśli jakiś lolek w ASO zacznie mi dziury śrobokrętem robić zakładam że porysuje drzwi i za jakiś czas pod uszczelką może być nieciekawie. Może czymś plastikowym ???
-
Kup klucze do tapicerki za 6 zl i sprobuj to wydlubac. To musza byc zaslepki na wcisk.
-
Cytat:
Napisał
marx30
Kup klucze do tapicerki za 6 zl i sprobuj to wydlubac. To musza byc zaslepki na wcisk.
Z wyglądu to raczej sprawia wrażenie naklejki, tylko mocnej i solidnie przylepionej. Nie bardzo widzę możliwość podważenia.
-
jest to raczej naklejka - nie da się tego podważyć i jest zajebiście twarde - długopisem nie zrobiłem dziury :(
-
Zwykle w otwory technologiczne wsadzają zaślepki ale nie widzialem to sie nie kłócę. Podgrzać ostroznie hotairem?
-
Cytat:
Napisał
marx30
Podgrzać ostroznie hotairem?
Jest szansa że zadziała.
-
-
To opalarką tylko pole razenia wieksze i mozna cos przysmazyc
-
-
Cytat:
Napisał
Kot66
:) suszarka do wlosow :)
Brzmi niepoważnie, ale spróbować można.
-
Cytat:
Napisał
tedybear
Zamówiłem owe uszczelki i są do odbioru
Teddy, zamontowałeś w końcu te uszczelki? Jak walka z zaślepkami??
-
jeszcze nie odebrałem tych uszczelek bo czekam na wypłatę. Ale chcę zobaczyć jak wyglądają zatrzaski bo może wystarczy na wcisk i same zatrzaski zrobią dziurę. Odbiorę jutro albo w piątek
-
1 załącznik(i)
Tak wygląda uszczelka po montażu.
Załącznik 31379
Faktycznie jest problem z odklejeniem czarnych foliowych zaślepek ale użyłem do tego pomarańczowego multitoola z LEGO :)
-
Jakaś krótka ta uszczelka , u mnie montowana fabrycznie , dochodzi do końca przetłoczenia.
-
Dłuższa nie może być bo po pierwsze nie ma dalej otworu by ją wpiąć i by wisiała, a dwa to i tak mija rant słupka wiec wystarczy.