wersja najuboższa - Sedan Tipo/Tipo - silnik 1.4 -16V - produkcja sierpień 2016 - osłona jest na miejscu - nic nie brakuje
To jest widok strony w wersji do druku
Tipo HB wersja POP sierpień 2017 oslony brak.
Zgłosiłem na infolinię Ciao fiat
A ja się łudziłem ,że jak kupie lounga to będzie lepiej wykonany... a tu patrz tipo tipo ma tipo lounge nie i gdzie tu logika?!
:) 1.4 95KM sedan lounge 2016r. produkcja nie wiem z ktorego m-ca... jest oslona :)
Tipo HB lounge T-Jet osłona jest.
tipo pop sw osłony brak, wsadziłem dzisiaj łeb pod deskę i zobaczyłem wiązkę kabli w rogu ;)
lounge sedan osłony brak...
Ja tez, lounge sedan osłony brak...
Dziś byłem w ASO po odbiór tej zaślepki. Pan od części zamiennych po numerze VIN sprawdził moje auto, które zgodnie z komputerem takiej zaślepki nie powinno mieć. Ogólnie stwierdził że dla diesel dlatego iż aby lepiej wygłuszyć klekotanie diesla i dla mnie jest to logiczne. Na moje pytanie dlaczego zatem część benzyniaków ma a część nie stwierdził, że może mieli za dużo zaślepek i wkładali do tych, które akurat były :)
Napisałem do wszystkich Was co macie zaślepki prywatne wiadomości. Poprosiłem Was o numery VIN Waszych aut aby Dyrektor Generalny mógł zweryfikować dlaczego Wy macie a ja na ten przykład nie mam.
Proszę zatem o podanie VIN i nie bójcie się. Nie przyjdzie Pan w czarnym garniturze i nie zabierze Wam zaślepek :)
czekam na Wasze odpowiedzi
...:) tyle ze albo cos robie zle albo nie umiem wyslac wiadomosci na priv...kombinuje..:)
aaaa....a ja kombinuje...a on w szwach peka...:) @tedybear....
faktycznie skrzynka pełna
A może mój miał być dieselem tylko w transporcie jakiś cham silnik wymienił
Z ciekawości wpisz swój VIN w KEYePER i później na info i zobacz jaki wyjdzie silnik. U mnie oprócz szczegółowej informacji o 1.4 T-Jest, jest wzmianka o dieslu 1.6 120KM
Tedy nie mogę Ci wysłać bo jest info,że nie masz miejsca w skrzynce odbiorczej.