To co na zdjęciach zaparowane odeszło po nocy.
To jest widok strony w wersji do druku
To co na zdjęciach zaparowane odeszło po nocy.
Ja jestem umówiony na wymianę zobaczymy co będzie
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Witam ja byłem w Aso Legnica z lampami,serwisant stwierdził, że jestem pierwszy z czymś takim porobili zdjecia i powiedział,że tak abolutnie nie może być ponieważ po jakimś czasie zajdzie to syfem więc mają wymieniać czekam na telefon .
A jak u Ciebie paruje? Też ta wewnętrzna część lampy?
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Ja już po wymianie wewnętrznych lamp (tych na klapie) zobaczymy jak teraz będą parować :)
Ja również jestem po wymianie lamp w tipo sw w klapie w ASO ganinex Pszczyna jak narazie mam spokój więc jak komuś parują to do serwisu pomykać
Do osób, którym parują lampy w HB i SW:
Od razu po umyciu auta, otwórzcie klapę na max do góry na minutę i powiedzcie czy u was też pojawiła się smuga/kropla wody wędrująca po szybie od wewnętrznej strony idealnie po środku szyby (wycieraczka).
Umie w sw nic nie leci próbowałem zaraz po umyciu
No u mnie ze je leci bo zawsze po umyciu otwieram klapę i wycieram zakamarki a trwa do dłużej niż minute...
Jeszcze rozmawiałem z 2 właścicielami HB. Cieknie nam wycieraczka w szybie Panowie :P
Bełkot przez korektę wyszedł we wcześniejszym poście. Miało być, że u mnie nic nie leci...
Mam HB i nic mi nie cieknie.
Jak to wyczaić? Rozumiem, że woda dostaje się do klapy i wylatuje dołem otworami?
Zaparowane przednie reflektory zauważyłem już jak facet wyjechał moim nowym sw z salonu ( 2 tygodnie temu) , zaparkował 10m dalej i przekazał mi kluczyki. Para była w dolnej części na wysokości ledów. Ale uznałem , że to normalne bo samochód stał ponad miesiąc na parkingu fiata. Teraz widzę , że parują także tylne lampy od świateł cofania dokładnie tak jak wcześniej ktoś napisał. Z tego co czytam to jest to dość powszechne - albo norma albo wada.