W ub. roku była jeszcze akcja na Black Friday - 25 listopada (Black Friday w Salonach Fiata i Abartha. - Informacje prasowe - Biuro Prasowe FCA Poland). Czy będzie też w tym roku to się okaże, ale mam nadzieję, że tak.
To jest widok strony w wersji do druku
W ub. roku była jeszcze akcja na Black Friday - 25 listopada (Black Friday w Salonach Fiata i Abartha. - Informacje prasowe - Biuro Prasowe FCA Poland). Czy będzie też w tym roku to się okaże, ale mam nadzieję, że tak.
ja tez mysle ze bedzie taka imprezka ;p
Ja w noc cudów kupiłem Tipo sedan 1,4 95km taki jaki chciałem sobie skonfigurować przed wakacjami, wersja lounge, felgi 17 , navi + kamera i czujniki parkowania cena 54 800. Po samochód jechałem 200 km w moim mieście wszystkie lounge, były 3 sztuki sprzedane. Warto było poczekać 3 miesiące, przed wakacjami jak chciałem taki kupić wyniósł by mnie ok 60 tyś.
Dziś byłem w salonie w Poznaniu. NIE BĘDZIE BLACK FRIDAY.... Rabat na grupę zawodową 9% POP EASY oraz 10% LOUNGE. Pytałem o SW 1.4 T-JET
Serio? Fiat - Samochody dostępne u dealerów Choć trzeba przyznać, że ceny nie powalają.
Dzięki tomek4832 za research w necie. Jednak pan sprzedawca nie miał racji, ale ceny z black friday słabe w stosunku do nocy cudów :-)
Wystarczy zobaczyć co mają na stocku z 2016 i w jakiej cenie. W stosunku do cennika taniej średnio o 4000, czasem 6000. Wiadomo, że to pewnie jeszcze do negocjacji, ale widać, że nie muszą / nie chcą zbytnio ceną zachęcać. Fiat teraz pewnie odcina kupony od niespodziewanego sukcesu, więc póki są nad kreską ustalonego planu sprzedaży to z ceną nie zejdą.
Popatrzyłem na ceny T-jetów SW (na chwilę obecną 10 sztuk) i z okazji BF te ceny są mniejsze o 4100 czyli dokładnie o tyle samo co dostajemy w konfiguratorze. Jednym słowem kupując w tej superpromocji zyskujemy całe 0 zł. Albo to jest na razie jakieś niedopatrzenie, albo Fiat ma ludzi za idiotów. U konkurencji, bez żadnego BF, ceny wyprzedaży rocznika są o 5-10 tys. niższe od katalogowych. Ktoś tu chyba poczuł się zbyt pewnie na rynku...
...albo ceny innych marek samochodowych były mocno zawyżone ;)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Już chyba widzę o co chodzi w Black Friday - Kredyt na 3 lata bez żadnych kosztów. Wg mnie to dla zainteresowanych oferta super, bo to de facto to rabat na kilka ładnych tysięcy.
:) noc cudow ponownie 12 lipca :) ... czy to prawda ??... :)