Proszę o to bardziej szczegółowe info:
Załącznik 33137
Załącznik 33138
To jest widok strony w wersji do druku
Proszę o to bardziej szczegółowe info:
Załącznik 33137
Załącznik 33138
Jest tanio bo naprawy w partnerskich warsztatach i to tylko tabelka. Szczegóły są w owu ac i ass. Ogólnie kusząca propozycja ale musiałbym właśnie doczytać owu.
Jak w partnerskich warsztatach? Pisze, że "Naprawa w ASO"....
W takim razie na co szczególnie zwrócić uwagę? I w czym ta oferta jest lepsza/gorsza od tej co proponuje salon który ma BENEFIE?
No rzeczywiście w tabElce jest i aso i oryginały bEz amortyzacji, to może być dobra oferta ale i tak od wziąłbym bez czytania owu.
Ubezpieczenie wykupione - pełny pakiet w AXA cena 1500zł.
A umnie to wygląda następująco - mam 2 opcje gwarancji: Powertrain care i Maximum Care.
Jako że moje auto jest z silnikiem 1.4 120 KM + LPG cenowo to wariant Powertrain Care 5 lat lub 200000 km to 1289,99 zł - dla mnie 990 zł brutto. Wariant Maximum Care to cennikowo 2989,99 zł dla mnie 2190 zł (w skrócie usterki mechaniczne i elektryczne).
Ktoś ma lepiej? Mam jeszcze negocjować? :confused:
A ja po roku dostalem ofertę z grubsza biorąć jest taka sama jak pierwotna choć wartość auta wiadomo ze spadła.
Tipek kupiony za 56900 dziś wg infoeksperta na podstawie ktorego robia wyceny po roku jest warty 48300 czyli ok.15 % mniej.
Czy takie 15% to standard na rynku motoryzacyjnym po 1 roku, czy też nasze TIPO traci wiecej/mniej niż powiedzmy Skoda ?
U mnie też po roku, przy ubezpieczeniu samochodu, spadek wartości samochodu wyszedł koło15%. Czy to jest dużo, czy mało trudno mi powiedzieć.
No ja w benefii za oc ac 1800zl. Pierwsza polisa na 1850 byla wyliczona. Auto ok 45tys wyliczone. Sw pop 2017r
Drugie podejście w innej firmie: składka 1508 zł (full opcja tzn. na oryginałach i w ASO) wartość samochodu 48900.
Drugi rok dealerskie Benefia - 1948 zł. Od wartości 61k zł.
Z racji braku akceptacji zniżek z innego kraju UE wszystko muszę „budować” od początku wiec nie mam za bardzo wyboru.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Propozycja kontynuacji pakietu dealerskiego za 1799 przy wartości 43500. W link4 propozycja 1485 przy wartości 44000, ale udział własny 500 zł i części nieoryginalne przy odszkodowaniu kosztorysowym. Warto?
Dla 300zl to nie warto...
zdecydowanie nie