Korzystałem z tej rozpiski Connect nav+ stąd wiedziałem,zeby kable zasilające odwrócić. Mogę spróbować kable CAN odwrócic dla testu ale nie wierzę,zeby to coś dało. :) Nie na darmo spzredają te konwertery CAN do fiata.
To jest widok strony w wersji do druku
Korzystałem z tej rozpiski Connect nav+ stąd wiedziałem,zeby kable zasilające odwrócić. Mogę spróbować kable CAN odwrócic dla testu ale nie wierzę,zeby to coś dało. :) Nie na darmo spzredają te konwertery CAN do fiata.
A jakie miałeś oryginalne fabrycznie radio? Z navi czy bez?
To chyba jasne,ze jak piszę o ConnectNav+ to takie miałem )
Różnie bywa... ;) Nikogo nie obrażając oczywiście. Gdzieś na początku tematu była wrzucana rozpiska przez naszego kolegę - ja miałem na odwrót niż on to wrzucił. ;)
sprawdziłem więc sprawa wygląda tak,ze musi byc odpalona apka bluetoth w tle,zeby można było puscic muze z telefonu. Z kolei jak jest ta apka odpalona to nie słychac muzy z radia. Nieststy z automatu ta apka się nie odpala wiec jak bede chciał zeby ktoś cos puscił to bede musiał ja odpalić. o dziwo jak ktos dzwoni to sie automatycznie odpala a jak się puszcza muzę to nie.
co do ramu to jakos na razie sie wyrabia.
odwrócenie kabelków nic nie dało niestety. takze jak bede chcial sterowanie z kiery to moduł za 140 zeta, ale nie wiem czy warto..
A po odwróceniu nie zaczął Ci się szybciej uruchamiać za każdym razem?
Co do BT - również posiadam apkę, wygląda jak fabryczny odtwarzacz MP3 z radia. Fajnie że pokazuje tytuły. Widocznie mamy to rozwiązane w podobny sposób. Szkoda tylko że u mnie na tym launcherze zamiast odtwarzać muzykę, to przechodzi do książki telefonicznej. Dziwny bug... :(
Co myślicie o tym radiu: https://allegro.pl/radio-samochodowe...8-246e9677f9f8 będzie działało sterowanie z kierownicy?
Musisz zakupić odpowiedni adapter do sterowania z kierownicy.
Jak już troszkę się zrobił z tego temat dotyczący radia Eunavi, to dodam, że nasza wersja dostała update do wersji z 20.11.2017 roku (prawdopodobnie jest to ostatni update) - zobaczymy, czy pomoże to na moje problemy ze Sklepem Play oraz Google Maps. Jeśli się uda, to jeszcze dzisiaj do tego usiądę.
Ja chyba mam właśnie ta wersje ale narzekam trochę na opcje AF w radiu... Gość od którego kupiłem mówił ze pod koniec roku ma wyjść kolejny update
A jeśli mogę zapytać to co Ci się dzieje ze sklepem Play oraz Google Maps.Bo Sklep mi się wyłącza i mapy również po zainstalowaniu aktualizacji.Natomiast jak odinstaluję aktualizację mapy google znowu działają.Sklep również działa tylko jak wrócę do starej wersji nie mniej jednak on i tak aktualizuję się do nowej wersji i znowu przestaje działać.Skąd masz ten update i czy mógłbyś podesłać?
Aktualizacji jeszcze nie mam ale jak będę miał to napewno ci udostępnię. Mam Google nie aktualizuj jak ci nie działaja. Odznacz w sklepie play autoaktualizacje. Co do Google play to nie mam pomysłu. Najwyżej zainstaluj sklep aptoide działa wysmienicie
Mnie na szczęście nic. Po prostu staram się pomoc. Może niezrozumiałe napisałem poprzedniego posta...