To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
dromario
No to ładnie, ja od 1 kwietnia zrobiłem ok. 3500 km spalanie podobne 8,5 do 8,7 gazu, chociaż ostatnio po autostradzie wyszło mi 9,4 ogólnie samochód super, zero problemów oby tak dalej.
mi maxymalnie raz wyszło 10,8 gazu - ale to 2h stałem w korku + później cisnąłem autostradą +140 km/h
-
Cytat:
Napisał
mfighter
Do powyższej listy od 3 dni mogę dodać problem z instalacją gazową - jak odpalam na zimnym silniku to auto w chwili przełączania na gaz gaśnie i w całym aucie czuć gazem. Po 1 takiej sytuacjii byłem w aso to powiedzieli mi, że skasowali błąd z komputera i musiało być jakieś zabrudzenie i żeby się tym nie przejmować, niestety to nie było zwykłe zabrudzenie i znowu musze oddać auto do aso.
Trzeba sprawdzić filtr, mi się dławił przy przełączaniu i nawet zgasł 2 razy - wymiana filtra pomogła, nie wolno tego olać bo posklejają się wtryskiwacze. Teraz zrobiłem drugie tyle (ok6000) i narazie spokój z tym, że teraz omijam Ruśojla i raczej wybieram orła
-
Ponad 6000km od 3 lutego :-)
-
No to ładnie kolega zasuwa swoim tipkiem:smile:
-
6600 km od 29 marca. Spalanie jak dotąd mam na poziomie 5,7 l, ale sporo jazdy miejskiej. Na trasach poza autostradami ok.5,1 l. Oby tak dalej. Tipo to piękne wdzięczne auto.
-
mi po 1,5 miesiąca od kiedy mam samochód strzeliło 9000km przejechanych.
Średnie spalanie z tych 9k km to 8,67 LPG (z aplikacji)
Z ciekawostki dodam, że udało mi się rozpędzić do licznikowego 206 km/h - do 200km rozpędzał się dynamicznie powyżej już prawie w ogóle. Podejrzewam, że i więcej by poszedł ale to już z wiatrem;)
-
I nie na gazie, na benzynie V-max spróbuj ;)
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
I nie na gazie, na benzynie V-max spróbuj ;)
o, na to nie wpadłem - w piątek jadę do Niemiec więc spróbuję jak będą warunki:)
-
1 załącznik(i)
Załącznik 28034
8888 :smile: (stan od 15 lutego 2017)
-
Cytat:
Napisał
kmlnvm
Na zegarku też ósemki :lol:
-
Dlaczego światła na "3" ? Worki z cementem wozisz? ;)
-
Przez przypadek, dzięki za zwrócenie uwagi.
-
Cytat:
Napisał
kmlnvm
Co to za uchwyt na telefon?
-
Cytat:
Napisał
jaszy
Co to za uchwyt na telefon?
To może być iOTTIE
https://www.iottie.com/images/Produc...x3_Compact.png
W Auchan można kupic identyczne uchwyty noname za 29 zł.
Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
-
To jest dokładnie iOttie Flex 3