tak folia zabiera 80%.
Od środka wygląda dużo jaśniej i nie przeszkadza w parkowaniu.
Przy okazji zrobię tez zdjęcie od środka.
To jest widok strony w wersji do druku
Ja też już zdecydowałem,że będzie 80%.We wtorek wrzucę fotki jak to na szarym wygląda.
Poprzednie autko tez mieliśmy z ganineksu, to tak durnie przykleili reklamę na szybę ze na działkę nie umiałem cofnąć, wiec kazaliśmy im wszystko zdjąć. Jak chcieliśmy tipo kupic (3 auto z tego samego salonu) to nawet rabatu z tej okazji nie chcieli dać, to kupiliśmy w partnerze Bytom, gratisów od groma dostaliśmy
Ganinex ma zarąbiste to serducho.Wyglądasz jak z Wielkiej Orkiesrtry.I jeszcze kleją na klapie adres strony i ramki dają.Jedna wielka jeżdżąca reklama.Ja zaraz po wyjeździe z salonu zerwałem reklamę dilera z tylnej szyby,a ramki wyleciały po 2 dniach.Ganinex potrafi na przeglądzie nawet coś nakleić na auto,a kiedyś jak malowałem u nich zderzak w Punto to podmienili mi ramki forumowe na te od nich.Kazałem im od razu zamienić bo nie życzę sobie takiej samowolki.Dobrze,że moje zostawili w bagażniku bo gdyby wywalili to byłby dym.
Załącznik 26283Proszę porównanie szyby przyciemnionej i nie przyciemnionej
Elegancko.Widać bardzo ładnie.Jutro ja :-)
To prawda pomimo przyciemnienia wszystko widać bardzo dobrze. Super projekt:smile:
Folia naklejana od środka. Zdejmowana była tylko tylna półka boki zostawały.
Tu masz pokazane co i jak https://www.youtube.com/watch?v=yag9AswtdYY
ogólnie filmik fajny ale przeraża jak koleś latał tym nozykiem do tapet po szybie. A widać że koleś ciął folie po szybie i ja na niej docinał. poza tym lał wodę od wewnątrz jakby z niagary sie lało.
Przeraża mnie ten nożyk i full wody na drzwiach, dobrze że u nas plastik ;-)
W profesjonalnej firmie na boczki dają takie nakładki aby się po nich nie lało.Folia tylko i wyłącznie od wewnątrz.Mój się właśnie okleja :-)
Robs daj zdjęcia na forum