Malzapl mówię o sedanoe
To jest widok strony w wersji do druku
Malzapl mówię o sedanoe
Cześć
Do użytkowników tych gum, czy ten rant/załamanie nie przeszkadza przy wciskaniu pedałów;)?Załącznik 30102
Nie, absolutnie niczemu nie wadzi, ale trzeba odciąć ten kawałek zaznaczony na niebiesko bo dywanik jak się będzie przesuwał do przodu to śruba na kolumnie przy kręceniu będzie o niego zahaczała i będzie charczało, co niektórzy słyszą i piszą, że im wspomaganie głośno pracuje :-D
Załącznik 30103
Dzięki, ale jak będzie wpięty to nie powinien się przesuwać.
A używa ktoś może tej maty Mata do bagażnika Fiat Tipo Kombi 2017r- 193770 (7032840084) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ewentualnie polecacie coś innego?
Ja ma taką w GP, twarda i śliska, choć spasowanie ma dobre.
Do swojego kupiłem z "REZAW-PLAST" (na razie czeka) miękka i nie śmierdzi, i ma fajne anty poślizgowe wykonanie.
Ten sam wzór co dywaniki powyżej.
Takie coś https://www.dywanikidosamochodu.pl/p...s/4678/p/19546 ? Nie wiem czemu te dywaniki są rozróżnione na Tipo SW od 2016 i od 2017 roku, zaszły jakieś zmiany w kształcie bagażnika? Ten model jest dostępny akurat tylko w wersji 2016.
:) w sedanie do bagaznika zastosowalem wykladzine w czarnym kolorze z podgumowanym spodem :) trzeba bylo tylko kupic mb :) czyli 1x2m :) koszt 50pln :) i mam na zapas i nic nie smierdzi i ladnie wyglada i jestem zadowolony :)
Ja mam tego typu.
http://www.rezaw-plast.pl/images/obr...ginal/4080.jpg
Widzę, że w tych dywanikach jest jeszcze podział na górna i dolna podłoga.
No ale jak mi się słoiki potłuką, to na takiej wykładzinie plama zostanie :smile:
Nie życzę nikomu rozlanego mleka w aucie, idąc tym tropem, to po co dawać dywaniki pod nogi, jak jest ładna wykładzina ;)
Każdy woli co innego, jeden welur drugi gumę. Ja mam tą matę co siwymw i nie wyobrażam sobie tego syfu co się zbiera z przewożonych rzeczy na wykładzinie mieć. Jest ekstra.
Mialem taka w mondeo, plastikowa i ten materiał w środku ala jakas pianka gumowa po pewnym czasie sie wykrusza i czepia sie do wszystkiego co wstawisz do kufra... Odradzam... Polecam Rezaw czy jakos tak, bylo o tym, z tej samej firmy co wyżej bylo pytanie czy nie wadzą...
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Takie jak ma siwymw mam i ja i polecam.
Wieksza mata jest na górę a mniejsza do Magic cargo...