To jest widok strony w wersji do druku
-
Witam koło ręcznego hamulca jest zapalinczka pod nią jest. Wtyk pod zmieniarke CD która można zastąpić pod zmieniarke mp3 /USB więc myśle że szkoda bawić się z jeck jak są lepsze możliwości
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
MiHal
Chodziło mi o to czy jeśli moje oryginalne radio nie czyta płyt MP3 to czy jak podłączę emulator zmieniarki to będzie czytał ale odpowiedź już została udzielona :) Oczywiście pisząc "jak podłącze zmieniarkę MP3" chodziło mi o coś takiego
https://allegro.pl/oferta/zmieniarka...ato-8145851818
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Tak będzie działać wejście masz pod zapalniczka koło ręcznego A dokładnie pod stacyjka biała kostka
-
3 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
Grzegorz 515
Witam koło ręcznego hamulca jest zapalinczka pod nią jest. Wtyk pod zmieniarke CD która można zastąpić pod zmieniarke mp3 /USB więc myśle że szkoda bawić się z jeck jak są lepsze możliwości
Tak będzie działać wejście masz pod zapalniczka koło ręcznego A dokładnie pod stacyjka biała kostka
Czy ktoś może korzysta u siebie z zmieniarki Yatour? Wyjąłem dzisiaj radio żeby go podłączyć lecz wtyczka niestety nie pasowała P&P. Wolne jedno wejście na 12 pin. Do czego ono służy, jakiś wzmacniacz można wrzucić?
Czy omawiana wyżej wtyczka pod zapalniczka koło ręcznego pozwoli mi podpiąć poprawnie Yatour? Na co zwrócić uwagę?
-
Cytat:
Napisał
Zawaś
Czy ktoś może korzysta u siebie z zmieniarki Yatour? Wyjąłem dzisiaj radio żeby go podłączyć lecz wtyczka niestety nie pasowała P&P. Wolne jedno wejście na 12 pin. Do czego ono służy, jakiś wzmacniacz można wrzucić?
Czy omawiana wyżej wtyczka pod zapalniczka koło ręcznego pozwoli mi podpiąć poprawnie Yatour? Na co zwrócić uwagę?
Masz Navi już po lifcie. Niestety nie mam instalacji elektrycznej do tej wersji. Tu był podłączany moduł BT (B&M) z USB przy lewarku hamulca
-
Cytat:
Napisał
lisekg
Masz Navi już po lifcie. Niestety nie mam instalacji elektrycznej do tej wersji.
Tu był podłączany moduł BT (B&M) z USB przy lewarku hamulca
Ktoś wie gdzie podłączyć mam zmieniarkę skoro kostka nie pasuje do wejścia w moim radiu?
-
Nie pamiętam czy w module B&M jest wejście na zmieniarkę...
-
Obawiam się (o ile mnie pamięć nie myli), że w module B&M w polifcie jest jedynie jedna wtyczka/wejście niebieskie, którym podłącza się moduł.
-
Cytat:
Napisał
Abramsik
Obawiam się (o ile mnie pamięć nie myli), że w module B&M w polifcie jest jedynie jedna wtyczka/wejście niebieskie, którym podłącza się moduł.
Yyyy tzn że mam spróbować podłączyć Yatoura pod moduł B&M ze schowka?
-
Może niezbyt jasno napisałem. O ile pamiętam w module polifta jest tylko jedno wejście, którym podłącza się niebieska wtyczkę B&M. Innych dodatkowych wejść, które można by wykorzystać nie pamiętam.
-
Cytat:
Napisał
Abramsik
Może niezbyt jasno napisałem. O ile pamiętam w module polifta jest tylko jedno wejście, którym podłącza się niebieska wtyczkę B&M. Innych dodatkowych wejść, które można by wykorzystać nie pamiętam.
Aha.
A ta wolna wtyczka w samym radiu to na co jest?
-
Cytat:
Napisał
Zawaś
Yyyy tzn że mam spróbować podłączyć Yatoura pod moduł B&M ze schowka?
Też mi się wydaje że tam wchodziła jedna wtyczka niebieska... mam gdzieś w piwnicy taki moduł to sprawdzę bo już nie pamiętam.
Kiedyś chciałem B&M podłączyć pod swoje Navi przed liftu ale w końcu projekt zaniechany leży od lat.
Kolego Zawaś, jeżeli u ciebie jest odłączona wtyczka od Navi to albo nie masz B&M albo ktoś odłączył - zobacz co masz pod osłoną w schowku i czy jest to moduł
https://allegro.pl/oferta/modul-ster...159-8947317747
-
Cytat:
Napisał
lisekg
Też mi się wydaje że tam wchodziła jedna wtyczka niebieska... mam gdzieś w piwnicy taki moduł to sprawdzę bo już nie pamiętam.
Kiedyś chciałem B&M podłączyć pod swoje Navi przed liftu ale w końcu projekt zaniechany leży od lat.
Kolego Zawaś, jeżeli u ciebie jest odłączona wtyczka od Navi to albo nie masz B&M albo ktoś odłączył - zobacz co masz pod osłoną w schowku i czy jest to moduł
https://allegro.pl/oferta/modul-ster...159-8947317747
B&M mam, moduł w schowku jest i do tego działa bo rozmawiam przy jego użyciu przez telefon.
Pytałem o wolne wejście w radiu na 12 pin, czy to pod wzmacniacz czy zmieniarkę ?
-
Panowie:
Pytałem o wolne wejście w radiu na 12 pin, czy to pod wzmacniacz czy zmieniarkę ?
I co z tym Yatourem da się w moim wypadku podłączyć czy nie?
-
W B&M niema możliwości podłączenia więc jedyne rozwiązanie to w miejsce B&M podłączyć i sprawdzić...
W instrukcji do Nav+ masz wszystkie gniazda opisane... Musisz sobie ściągnąć dla swojej wersji - ja mam tylko dla starszej..
-
Cytat:
Napisał
lisekg
W B&M niema możliwości podłączenia więc jedyne rozwiązanie to w miejsce B&M podłączyć i sprawdzić...
W instrukcji do Nav+ masz wszystkie gniazda opisane... Musisz sobie ściągnąć dla swojej wersji - ja mam tylko dla starszej..
Tak sobie teraz myślę co zyskam podłączając Yatoura w mojej Cromie. Możliwość odtwarzana muzyki z kartu SD i to chyba tyle poza tym co w aucie jest już fabrycznie.
-
Dokładnie nic nie uzyskasz..:cool: W mojej ocenie bez sensu :lol: