Witam, jakby ktoś był zainteresowany sprzedaje swoje oryginalne 17" koła z oponami.
Felgi 17 z oponami 215/50/17 Fiat Croma / Opel / Saab Wałbrzych
To jest widok strony w wersji do druku
Witam, jakby ktoś był zainteresowany sprzedaje swoje oryginalne 17" koła z oponami.
Felgi 17 z oponami 215/50/17 Fiat Croma / Opel / Saab Wałbrzych
Witam,
Lekki offtopic.
Nie wiecie może gdzie mogę dostać, albo może ktoś ma do sprzedania, dekielki z tych felg z ogłoszenia Runo?
Załącznik 17222
Poprzedni właściciciel najpierw połamał zatrzaski, a potem wiejsko je naprawił. Rezultat taki, że mimo usilnych prób zamocowania i sprawdzania poprawności co jakiś czas, pogubiłem już 3 z 4:(
P.S
Znalazłem w ePer ten dekielek. Zacznę od ASO.
Załącznik 17223
musisz szukać na allegro. Moje też mają lekko podłamane te zatrzaski. Na początku patrzyłem na allegro i widziałem jakieś, ale ostatecznie póki moje się trzymają to odpuściłem.
ewentualnie zawsze jest ASO ale tam pewnie koło 80zł za dekielek.
Wczoraj widzialem chyba takie na allegro
W zimówkach mam takie dekielki. W jednym połamane zaczepy, wklejam na taśmę dwustronną i trzyma cały sezon.
W ASO krzyczą jakieś chore kwoty za te dekielki.
Na allegro widziałem nówki za 66 zł sztuka.
Ale zastanawiam się czy nie pójść na skróty i zaślepić tylko otwór z piastą czymś takim:
NOWE ZAŚLEPKI DEKIELKI DEKIELEK FIAT 60 mm (4718120150) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Ktoś kiedyś próbował? Rozmiarowo powinno pasować.
Wczoraj sprawdziłem moje stare zimówki - 2 były z 2008 roku (od nowości!) a głębokość bieżnika wynosiła ok 5 mm. Już wiem dlaczego tak się ślizgały na śniegu.
W związku z tym postanowiłem kupić nowy komplet na dłużej. Tak jak zapowiadałem, kupiłem komplet DĘBICA FRIGO HP 205/55/R16. Z pierwszej jazdy wrażenia są pozytywne. Na suchym, przy ok 4 stopniach Celsjusza i prędkości ok. 150 km/h prawie ich nie słychać. Przyszłość pokaże jak sprawują się na błocie i śniegu...
czy ktoś wie jaki rozmiar mają dekielki do tych felg ? http://img02-otomoto.sogastatic.pl/4...34990724_1.jpg
i jak ? wrzucisz coś ? chyba że tak długo pracujesz to luuuz :)
Poza konkursem.. ma ktoś na sprzedaż 18-tki z Cromy poliftowej?
A była Croma sprzedawana z takimi kołami? Instrukcja mówi o kołach 16 i 17. Gdybym miał szukać felg 18 to chyba szukał bym od alfy bo są ładniejsze.
No byla byla..
Co do kol z Alfy. Do Cromy pasuje tylko jeden wzor w rozmiarze 19 ale cena zabija..
Noooo....19 z wersji TI :food::cool: