To jest widok strony w wersji do druku
-
Nawiązałem kontakt z Xavierem - Francuzem który jest autorem chipu który był zamontowany w mojej Lancii. Niestety, chip nie działa we Fiacie. Najprawdopodobniej zostanie on przeprogramowany na nowo. Zmiany obejmą lepsze dopasowanie map do planowanego setupu.
Obecnie zbierają się fundusze na kolejny etap prac :)
-
-
-
ja przez owinięcie kolektora bandażem już niestety nie mam takiego widoku :(
-
A też tak miałeś? Bo u mnie wystarczy pociągnąć od 0 do 160-180 z butem w podłodze i pod maską widać to co widać. Cały czas podejrzewam, że lekko przedstawiłem rozrząd przy wymianie paska.
-
1 załącznik(i)
Pierwszy jako taki przejazd. Będzie służył za punkt odniesienia dla kolejnych ;)
Załącznik 11473
-
1 załącznik(i)
Załącznik 11474
Poranne mycie :)
-
-
Jak do tej pory najlepszy wynik jaki udało się uzyskać na seryjnym setupie
http://img.tapatalk.com/d/13/10/26/4ygyruvy.jpg
"... I guess it's just the way I'm wired."
www.delta-HF.blogspot.com
-
1 załącznik(i)
W moim Fiacie fabryka zamontowała centralny zamek i alarm. Niestety, poprzednia właścicielka zgubiła pilot sterujący. W teorii można użyć dowolnego pilota IR i go dołączyć do systemu. Mimo to trochę się boję bo nigdy tego nie robiłem nie chciałbym mieć sytuacji gdzie auto wyje alarmem.
Dodatkowo chciałbym kilka dodatkowych funkcji:
- domykanie szyb
- otwieranie bagażnika pilotem
- potwierdzenie otwarcia/zamknięcia auta światłami
Na eBay udało się wylicytować za drobne taki oto diwajs:
Załącznik 11586
Jest on co prawda dedykowany do VW, ale liczę że uda się go podłączyć w moim w moim aucie ;)
Będę BARDZO MOCNO liczyć na pomoc forumowych elektryków gdy już dojdzie do montażu ;)
-
Jesień:
http://img.tapatalk.com/d/13/11/01/hu8uvuge.jpg
Zamówione:
- docelowy olej Shell Helix 10W60
- adaptery do głośników
- złączki do głośników
"... I guess it's just the way I'm wired."
www.delta-HF.blogspot.com
-
1 załącznik(i)
Załącznik 11636
I zanotowane. Co prawda na razie jedynie część zestawu, ale różnica i tak jest wyraźna.
-
z przyjemnosci ogląda sie twoj temat - non stop coś zaskakuje ;)
-
Dzisiaj dotarła rolka folii imitującej carbon. Kilka elementów zostanie na próbę oklejonych. Co prawda mam mocno mieszane uczucia co do folii - nie jestem zwolennikiem tego typu imitacji.
-
a można wiedzieć co bedzie obklejone?