Nie wiem jak w BBM ale u mnie w Stilo oryginalne radio wyłączało się po 30min chyba,takie zabezpieczenie przed rozładowaniem aku;-)
To jest widok strony w wersji do druku
Nie wiem jak w BBM ale u mnie w Stilo oryginalne radio wyłączało się po 30min chyba,takie zabezpieczenie przed rozładowaniem aku;-)
W BBMach też radio wyłącza się gdy akumulator przysiada.. Teoretycznie powinno starczyć jeszcze energii na rozruch. Te radyjka fiata na CD super sprawa tylko trochę droga.. Bywały okazje nawet za 100zł je kupić ale to prawdziwy rarytas.. Bałbym się też jak długo pochodzi głowica laserowa - nie wiem jak z dostępnością jej zamiennika. Poza tym ja przerobiłem radio na CD - nie jest tak ładne ale funkcjonalność zdecydowanie większa :)
Radio fajnie wygląda i dobrze gra, ma wyjście aux wyjście na wzmaka i sterowanie w kierownicy które może też zrobię, ale to jak będą pieniądze :)
Dodam jako ciekawostkę że przerobić da się każde oryginalne radio na sterowanie z kierownicy.. Przyciski w radiu sterowane są w identyczny sposób jak te z kierownicy ;)
chyba zamiast jakiegoś clariona to kupie sobie to radyjko orginalne z allegro
Są socze, jest oryg. CD - jest szpan i lans na mieście..
.. a i jeszcze alu są - +10 punktów reputacji na dzielni ;)
Wiadomo, dziewczyny na to wyrywam :P
i kilka set koni w przód :)
Alu ładne;-)
Alu fajne ale jak by były 15' to lepiej by wyglądał niższy profil lekki naciąg :)
Dobra wierzymy że światła Ci działają :-P
Co to za dzwięk? ;)
Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
Silnik pyrkocze :D hehe wtrysk pracuje
Dziwny coś ten dźwięk :)