trochę smaku psuje to że widać rant kieszeni. I jednak to od stilo było ładniejsze :D
To jest widok strony w wersji do druku
trochę smaku psuje to że widać rant kieszeni. I jednak to od stilo było ładniejsze :D
Nic nie będzie widać,to tylko była tak a na razie przymiarka jak to wygląda;-)
Ramka jest,wszystko będzie pikne;-)
A wiadomo że od stilo radyjko to fajnie wygląda
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Radio jak na razie wymontowane bo zakładam ogólnie wzmaka i skrzynkę ale to jak ciepło będzie i czasu więcej najlepiej w sobotę z rana;-)
Gra może i lepiej ale wygląda o wiele gorzej :( I teraz ciężko by mi było wybrać :P
oryginalne ładnie wygląda ale nie gra już tak dobrze jak powinno,dlatego trzeba było wybierać;-) a że lubię dobrą muzykę i jakość też musi być w miarę to postanowiłem zmienić a że został mi sprzęcik z poprzedniego auta to nie może się marnować i trzeba założyć:P
W maryśce zamontowana ramka wygląda nie ładnie ale w stilo to jest już masakra 8-[ no ale słuchanie samego radia tak się niestety zawsze kończy hehe.
Zabieram się do wymiany sprzęgła, przeglądam sklepy internetowe i muszę powiedzieć że cena sprzęgła do Stilo jest dość wysoka (500-600zł)
Słyszałem u mnie na mieście parę przypadków że ktoś sobie zamontował sprzęgło firmy Valeo i wszystko ładnie pięknie a tu za parę dni łożysko zaczyna pracować głośno i reklamacja do warsztatu,albo coś nie tak z tłumikiem drgań i potem szarpało przy ruszaniu i tak parę takich przypadków, ale ogólnie nikt nigdy na ta firmę nie narzekał,zaś Luk jest troszkę droższy ale nie słyszałem o nich złych opinii. Są też chińskie zamienniki za około 400zł z wlepą właśnie Valeo albo Luk ponoć niczym się z wyglądu nie różnią ale nie wiadomo jak to może z tym być potem w aucie.
A Wy co byście doradzili;-)?
ja moge tylko powiedziec że do silnika 1,6 16v w palio/siena sprzegło valeo jest uznawane za lepsze - było na pierwszy montaż a luk zaraz za nim bardziej miekkie ;)
to tylko moja taka sugestia ;)
ja bym wsadził luk'a
też tak myślę właśnie
Ja ostatnio wymieniałem i postawiłem na Luka, polecam. Stosunkowo nie drogo, a podobno(jak rzecze mechanik), różnicy miedzy nim, a Valeo praktycznie nie ma. Nie wiem jak sprawa wygląda w Stilo, ale w Sienie jest ok. :)
zrobiłem fotkę przebiegu;-)
Załącznik 6843
piękny wynik haha
aż takie śmieszne?:smile:
nie to nie był taki smiach smieszny ;D tylko zadawalający ze ci sie tak udało