No ale ile to może kosztować? :P 2zł od sztuki? ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Eper podaje 2EUR to powiedzmy że po 5-6zł, no to kupie te 2 sztuki 10-12zł, zamiast kolejnych trzech niepotrzebnych nitów za 15 zł kupuje czteropak do roboty przy bravce :D
hehe no tak czteropak może się przydać ;) Swoją drogą to zależy od serwisu bo jedni każą brać całe opakowania a inne biorą sobie na stan. Taki przykład mam u siebie w Bdg. Jedno ASO tylko opakowania całe a 2gie nic w tym złego nie widziało, że biorą sobie paczkę powiedzmy 20szt a ja wezmę tylko 2 ;)
Będę musiał wziąć ze sobą oficjalne pismo z FAP do którego pisałem w tej sprawie, w którym dobitnie jest napisane że autoryzowany serwis ma obowiązek sprzedać tyle sztuk ile klient zamówił, bez względu na ilość sztuk w opakowaniu :tongue .
Udało się dzisiaj wstąpić do ASO, kupiłem 2 nity za całe 9,20 ;-) Od razu zacisnęli jednego nita bo przy drugim nitownica się poszła nie działać :lol: W rekompensacie dostałem dwie nowe śrubki i podkładki :wink: Przy następnej okazji mi przynitują drugiego nita ;-)
No i rewelacja ;)
W bravce 2 tygodnie temu poszła UPG. Sam wszystko robiłem więc odszedł koszt robocizny. Już przy robocie uszczelki postanowiłem zrobić kapitalkę głowicy oprócz prowadnic zaworów. Na koniec bravka dostała smołę ;D
No teraz to już w ogóle baja :D
Ogromne wrażenie robi ta Brava na czytelniku.
Piękne auto, i do tego wyjątkowo dopieszczone.
Gratuluję podejścia i pozdrawiam.
Wnętrze zostało trochę odświeżone, jak na razie trafiły plastiki od polifta, w ten sam kolor poszły klamki wewnętrzne a na to matowy klar. Nawigacja też już ukończona ale podkład dałem jasny i baza jest delikatnie jaśniejsza niż ori ;-)
Załącznik 12212
Załącznik 12213
Nowy gadget trafia do bravki, ogólnie po przygodach ze zrywaniem folii z przednich szyb zmieniła się koncepcja i docelowo wszystkie szyby będą wyłożone niebieską folią coś jak w mietkach.
Załącznik 12421
Fajna ta roletka, jeszcze oryginał. Ciekawe ile jeszcze jest takich gadżetów o których nie wiemy. Ja znalazłem jeden który u nas się nie spotka czyli oryginalny siłownik maski (46538646), ale to tylko na Brazylię.
To kierownica ze Stilo, nie?
z multipli, różni się wszystkim oprócz kształu, inny wieloklin, elektronika do przycisków, kolor podświetlenia przycisków itd. itd. ;)