No chyba muszę jedne odpakować i założyć bo tak gadacie i nie wiem ;)
To jest widok strony w wersji do druku
No chyba muszę jedne odpakować i założyć bo tak gadacie i nie wiem ;)
Teraz to jestem zły,wszyscy polecali to kupiłem 3 kpl. Mam nadzieję że nie wydałem pieniędzy na marne :-P
Wysłano z GT-I9100 z użyciem Tapatalk
No ja kupiłem dwa i co? :P podobne odczucia.. Który to tak zachwalał - dawać go tu :P
Mieszane odczucia,mieszane...
8-[8-[ ale o so chożi :?: http://autokacik.pl/images/graemlins/skromny.gif
Co do wycieraczek to tylko ta najdłuższa nie zbiera jak trzeba.Obadałem sprawę i wygląda na to że najdłuższe wycieraczki jako jedyne były wkładane do pudełka odwrotnie niż reszta,a że pudełko ma lekki kształt banana to końce są przez to lekko wygięte w drugą stronę.
Partacze i tyle :!: ;-)
To mogę Bi odsprzedać:-P żart
Aż z ciekawości muszę wymienić tylko kiedy skoro człowiek wychodzi do pracy po 6ej a wraca przed 22 :/ Ten tydzień to jest straszny..
czyli podsumowując wątek, jakie wycieraczki?
1. w którym sklepie
2. producent
3. wymiary wycieraczej na przód i tył
:)
Ja kupiłem motgum i serdecznie polecam: Wycieraczki samochodowe cały komplet 36zł (wszystkie 3 wycieraczki) + przesyłka.
Na allegro są one droższe - to jest bezpośrednio od producenta.
W prawdzie narazie z przodu mam jeszcze te z biedy ale po 2 tyg juz zaczyna jedna cienko zbierać. Motgumy miałem z tyłu ponad rok i była ok.
Dobre i tanie są też firmy Alca - podobno w Tesco są ;)
Wymiary 580 480 i 330 na tył.
tak, Alca widziałem wczoraj w Tesco. były też Bosch oraz Quick Vision.
Alca miałem jak kupiłem auto - ponad rok były super a nie wiem jak je zmieniano. Od gościa kolegi który ma sklep moto wiem że on też stosuje i takie poleca - są dobre i tanie. Bosh czy Valeo - wg. mnie nie warto. Ja się na te 2gie naciąłem np.
w sklepie z linka, który zapodałeś cena kompletu do Bravo to 57 zł (płaskie) i 49,40 zł za tradycyjne. ceny uwzględniają przesyłkę.