wygląda genialnie:) jeśli będzie trwałe to już wogóle super:)
To jest widok strony w wersji do druku
wygląda genialnie:) jeśli będzie trwałe to już wogóle super:)
Załącznik 2221 Załącznik 2222 Załącznik 2223 Załącznik 2224
Pierwszy śnieg ma macie,na klapie i drugiej połowie samochodu jeszcze nie gotowe gdyż w trakcie pracy nastąpiło straszne załamanie pogodowe przez co dalsze prace były nie możliwe, ale daję słowo, samochód jutro wyjedzie na miasto ;)
Tak, trzecie światło stopu poszło w mat gdyż było strasznie zniszczone i wypłowiałe, moim zdaniem świetnie to się prezentuje a wbrew pozorom światło się przebija :) w przyszłości może zostanie wymienione na nóweczkę
PS. Dobra informacja, na Omegę znalazł się BARDZO zainteresowany klient, kto wie może ja zabierze i będą grubsze fundusze na Bravurkę
Mam nadzieje, że po zakończeniu prac nie będzie przebijał wszędzie czerwony kolor? ;) Bo widać go jednak we wszystkich szczelinach..
Tak wnęki będą pomalowane, to kwestia 20min, należy pamiętać że będą wstawiane czerwone dodatki, typu czerwony rant na feldze a na sezon ciepłym alufeldze może gdzieś jeszcze ale co za dużo to nie zdrowo
Koniec!!!! No prawie ale 99% koniec z malowaniem, zostały jeszcze wnęki i drobne poprawki...
Dach został tym czasowo pomalowany resztkami farby :P jest zima to się nie będzie zbyt często dachu odśnieżać :P
Samochód prezentuje się godnie, trochę się bałem co to z tego wyjdzie i jak to będzie wyglądać, ale gdy poskładałem samochód do kupy sam nie mogłem ogarnąć efektu... wyszło lepiej niż się spodziewałem, a przypomnę że cała operacja odbywała się w spartańskich warunkach pod wiatą, gdzie towarzyszył wiatr, deszcz a w końcowej fazie śnieg...
Załącznik 2225Załącznik 2226Załącznik 2227
No ja jestem pod wrażeniem :d Gratulacje ;)
Jedno pytanie... ten dach zostaje czerwony :?:
Dach będzie czarny, tyle że skończyły się farbki, po 5 godzinach siedzenia przy samochodzie już sobie odpuściłem...
Padły akumulatorki w aparacie z wrażenia więc przerzuciłem się na kamerę
Obrót 360 stopni Fiat Brava Mat by Virusek - YouTube
Przepraszam że tak telepie obrazem ale jak mówiłem 5 godzin pracy w takich warunkach i człowiek rąk i nóg już nie czuje :P
Nie no wygląda dobrze ;) mogłeś sie tylko jeszcze pokusić o naprawę tej maski z przodu ;)
Tak, wiem strasznie rzuca się dolinka w tej masce :(
Niestety wyklepanie jej od spodu jest nie możliwe gdyż jest tam konstrukcja nośna maski i nie mam jak się dostać do tej doliny, walic na to 5kg kitu mija się z celem
Planuję założyć taki materiał na tą maskę - nie wiem jak to się nazywa fachowo lub ją poprostu wymienić bo ceny na szrotach nie są kosmiczne
chodzi Ci pewnie o bra BRA honda fiat seat vw opel nowa tuning cult (2054520852) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Efekt super. Pięknie wygląda.
Dokładnie, wiecznie zastanawiałem się do czego to służy :P teraz już wiem! do kamuflowania dolin na masce :P
te osłonki z materiału są do bani. piasek i brud dostraja sie pod nie i mamy pięknie porysowaną maskę. lepsze są takie plastikowe choc tez pewnie dają jakiś efekt uboczny
seth jedne i drugie to dziadostwo:)
nie zakładaj tego .
czytałem o nich odparzają lakier ,piach ktory sie dostaje pod spód niszczy lakier...
Chodzilo mi żeby Virusek tego nie zakładał:D
szkoda Virusek Twojej pracy:) i wyglądu Bravki