Mogę spojrzeć i zmierzyć, ale nie mam pojęcia na tą chwilę.. Wszystkie garaże w bloku przed sprzedażą miały już bramy i napędy więc kupiłem wszystko razem.. :)
To jest widok strony w wersji do druku
Strasznie mi się podoba ten Twój garaż :smile:
A temat akurat dla mnie aktualny , bo właśnie kupuję garażyk dla swojej bestii.
Pamiętasz może jaką szerokość ma Twój garaż???
Myślę że pójdę Twoją drogą, i podłogę też będę malował tą Śnieżką.
Garaż ma wymiary 2.88 x 5.1 ;)
Dzięki :smile:
Od biedy nawet kafle na całą łazienkę przewiezie (choć na wybojach strach że będę walił bakiem o ziemię :P )
Załącznik 15858
No i to jest piękny styl, nisko :)
Hehe ładna gleba :food: ze dwie paczki koło silnika mogłeś poukładać ;-)
I tak dużo poukładałem w nogach pasażera i na siedzeniu pasażera - inaczej nie ruszyłbym z miejsca.. Co dało radę kładłem najbliżej środka pojazdu. ;)
Bravo może i małe ale nawet drabinę 5m przewiozło ;) Dziś jeszcze 3 ościeża do drzwi przewiezie i dekory do łazienki :P
A z takich stricte samochodowych spraw to opłaciłem OC na kolejny rok a w niedziele auto było na przeglądzie - wszystko bez zastrzeżeń. W sobotę myłem silnik bo do teraz nie uporałem się z sączącym się olejem koło kolektora wydechowego - nie mam kiedy się za to zabrać :/ W niedziele jadąc na przegląd fiat zaczął lekko poszarpywać a jak już wyjeżdżałem z stacji diagnostycznej właściwie jechał na 3 cylindrach. 500 metrów do garażu, zdjąłem pokrywę cewek, wyciągnąłem wszystkie, powycierałem (trochę wody się dostało jednak), sprawdziłem przy okazji świece, poskładałem i znów pszczółka :)
Jak tylko skończy się robota na tym mieszkaniu, autko zostanie umyte i nawoskowane - obiecałem to jemu ;) Choć mam świadomość że to już lekkie parchło ;)
stacja diagnostyczna czynna w niedzielę?
co za brak tolerancji..On ci cala budowlanke przewozi a ty na drugi dzien na niego narzekasz...
Tam od razu tolerancji.. Ja je toleruję.. Ale mam świadomość czym jeżdżę i że nie warto się aż tak nad tym użalać ;) Poza tym naprawdę chciałbym zmienić auto na coś większego, mniej problematycznego i obowiązkowo z kimatyzacją..
obowiazkowo z klima - obowiazkowo grubszy portfel i wiecej pieniedzy na paliwo :P
Mniej problematycznego :?: Raczej nie zarzucasz Nas co chwilę "co padło" jedynie jakieś pierdoły eksploatacyjne więc nie narzekaj.Chcesz się zamienić :?: :lalalala:
no ja sie przesiadłem z sienki ( jeszcze mam ) na Lagunke2 ph2 :)
No na trytkę może nie ;) I fakt faktem nic poważnego się z fiatem nie dzieje, ale jednak ciągle trzeba myśleć nad czymś i niech to będą nawet pierdoły ale jednak.. Może jak mi się będzie rodzina powiększać to będę kombinował na pewno fiat jeszcze zostanie ze mną jakiś czas bo zwyczajnie nie mam kasy na nic lepszego.. Ale też jak się wsiada po pracy do auta a w nim z 60'C, na czujniku zew. 40'C, w trasie głośno bo okna pootwierane a po 30km drogi w środku nadal 35'C to naprawdę się odechciewa ;) A tak to po wyczyszczeniu tych cewek i dokręceniu świec naprawdę auto fajnie się zbiera i jedzie.. :) Ciągle nie mam na to czasu ale też czeka mnie rozrząd..
Nawet wannę 160cm przewiezie :D
Załącznik 16191
z drugiej strony jakby wypadlo i sie potluklo..bylby kawal niezlej wstepnej przyczepki :P...bez kol :P
Z tym tłuczeniem to nic nie mów bo ta akurat wanna była pęknięta w 4 miejscach! Taką ją kupiłem a że była zapakowana wziąłem nieświadomy. W momencie jak już przyszło do montażu okazało się że trzeba kupić nową (a to 470zł :-( ).. Ta na szczęście udało się oddać...