To jest widok strony w wersji do druku
-
Ja polecę WAZE. Jeszcze nigdy mnie nie zawiódł i jest darmowy. Ma asystenta pasa ruchu, można zgłaszac kontrole itp, pokazuje ograniczenia prędkości i nie ma tylu fałszywych zgłoszeń jak Yanosik. Kolejny plus - osobiście dla mnie najlepszy interfejs i najładniejsza szata graficzna. Na minus - brak możliwości dodawania punktów pośrednich/przystanków na trasie (chyba, że nie umiem tego ogarnąć), ale da się bez tego żyć :)
Na AA/CP w tipo działa bez zarzutu.
-
Mam waze i niestety mnie nie urzeka (lata z naviexpertem odcisnęły swoje piętno i wyrobiły nawyki oraz przyzwyczajenia) i gdyby nie to, ze cb (ostrzeganie) od ponad roku w ne strasznie kuleje to bym dalej z tego korzystał a skoro i tak musze używać janosika to mogę przesiąść się na inna nawigację już nie tylko Polski ale UE.
W Janosiku można odnieść wrażenie, ze jest dużo fałszywych zgłoszeń ale to tylko złudzenie. Odwołujcie je i już. To są w większości prawdziwe zgłoszenia ale patrole bardzo często się przemieszczają i za chwile już ich tam nie ma a są na drodze obok albo zjeżdżają do lasu na 15 minut i za chwile trochę dalej wyjeżdżają. Nie lubiłem kiedyś janosika ale się bardzo rozwinął i nie ma teraz platformy szybciej ostrzegające o wszystkim co czyha na drodze.
Mam zamiar jeszcze trochę pojeździć i potestować aplowe mapy, piszą wszędzie ze mogą śmiało z goglem konkurować. Trzeba obadac i jak nie to kupić wspomnianego wcześniej tomtoma na fona :-)
-
Ooo widzisz, to przetestuj te od APPLE i daj znać za jakiś czas co uważasz :)
Duże zmiany tam zrobili, może być to faktycznie jakaś alternatywa to waze i google map.
-
Dzień dobry podpowie ktoś czy jak wykupie ten pakiet tom tom live https://www.tomtom.com/pl_pl/drive/m...services/fiat/
to będzie to dalej działać w Fiat tipo 2017 radio uconnect 7
-
1 załącznik(i)
Dla zainteresowanych są dostępne nowe mapy wersja : 1120 dla Uconnect 5 i 7 cali. :
Załącznik 43331
-
Witam, czy ktoś z szanownego grona mógłby udostępnić na nowo licencje do v1055 lub 1055.2 czy może to to samo??
-
Witam . Poszukuje licencje do map 1055 , ktoś jest w posiadaniu pliku ?
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Dla zainteresowanych są dostępne nowe mapy wersja : 1120 dla Uconnect 5 i 7 cali. :
Załącznik 43331
Czy jest jeszcze sens bawić się w przedłużanie licencji Tom Toma i babrać się z aktualizowaniem map skoro nie działa Uconnect live? Po co komu nawigacja bez np. informacji o korkach?
-
Właśnie z tego powodu nie zamawiałem nawigacji. Car play załatwia sprawę :-)
-
Witam
mógłby ktoś udostępnić licencję jakbyś miał do wersji 1055?
Byłbym bardzo wdzięczny.
-
1 załącznik(i)
Witam . Mam aktualizację do mojego uconecct 5 w folderze na komputerze która zajmuje 29.2 GB a maksymalny rozmiar pendriva 32GB po sformatowaniu do FAT32 to 28.6GB . Jak to zmieścić ? Usunąć jakiś plik ?
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Załącznik 43783
to pliki z folderu aktualizacji
-
-
1 załącznik(i)
Obsługuje do 32GB
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Jak włożę 64GB to jest komunikat - nie znaleziono multimediówZałącznik 43784
-
Cytat:
Napisał
Madnessfull
Mam aktualizację do mojego uconecct 5
Skąd to masz?
Bo to nie jest ani aktualizacja firmware ani też
nie jest to aktualizacja map do uconnect 5 czy 7 cali dla tipo.
-
Dostałem od znajomego tylko na pendrive 64GB i nie działa