To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Odbiór autka -
Pewnie się skończy tak jak piszesz - ot dla mnie ciekawostka. Pojadę z K-c do Żywca - to po drodze zabawię w Pszczynie i Czechowicach a tam świateł na dwupasmówce nie brakuje, a i ostatnio przed samym Bielskiem dodali kilka - bo było za mało, od Bielska jest ekspresówka to będę miał sprawdzenie też na trasie, tam oczywiście się to nie włączy ale z ciekawości tylko chcę przejechać raz w jedną z a w drugą bez, w sumie to pewnie i tak skończy się na tym, że to wyłączę. Oj marzy mi się auto elektryczne, taka Tesla - może będą jakieś przeceny i tak w cenie Tipo np. :wink:
-
Jak będziesz w Bielsku to na kawę zapraszam!
-
Cytat:
Napisał
Ridi Jak będziesz w Bielsku to na kawę zapraszam!
Daj znać jak będziesz miał te siatki to wpadnę pooglądać przy okazji :smile:
-
Albo wpadniesz, albo spotkamy się na jakimś spociku w Kato, daleko nie ma, a powoli Śląsk ożywa z tego co widać na strefie regionalnej na forum
-
Zasubskrybowałem - będę śledził. A przy okazji - dzisiaj sprzedałem swojego Kropka, wystawiłem wczoraj o 18 na OtoM i dzisiaj przyjechał klient i kupił od ręki... Aż mnie zatkało. Chociaż nie powiem, autko zadbane. Gotówka do łapki i zaśpiewałem mu na odchodne "Please don't go, please don't go, you're the only Punto I know" :smile:
https://www.youtube.com/watch?v=KJ7esa2kzEI
Sorry baby, that story ends today, its time to change you to a new model.
-
czy S&S da się wyłączyć na stałe? czy tylko przed kolejną jazdą?
-
Da się wyłączyć na stałe przyciskiem na konsoli centralnej
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
ffun Da się wyłączyć na stałe przyciskiem na konsoli centralnej
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Ale czy za każdym razem jak rozpoczynasz jazdę trzeba ten przycisk nacisnąć? Czy może raz naciskasz i masz spokój do "końca życia"?
-
Pamięta ustawienie po ponownym załączeniu silnika - to nie niemieckie auto gdzie światła nie gasną po wyłączeniu kluczyka [emoji6]
Wysłane z mojego SGP621 przy użyciu Tapatalka
-
W Dacii za każdym odpaleniem silnika trzeba guzik nacisnąć.
-
Cytat:
Napisał
bibi W Dacii za każdym odpaleniem silnika trzeba guzik nacisnąć.
W VW też :tongue Co więcej w Grande Punto, Punto Evo, Punto 2012 też. Na szczęście w 500X i w Tipo pamięta.
-
W Fordach też za każdym razem trzeba wyłączyć.
-
możliwość wyłączenia S&S w tipo należy traktować jako ciekawostkę, bowiem w większości aut z tym systemem nie można go zdezaktywować "na stałe". Tym bardziej plus dla fiata. Ktoś wreszcie zadbał o szarych użytkowników, dodam jeszcze, że tylko fiat oprócz skody oferuje pośredni system kontroli ciśnienia powietrza w oponach. W innych markach jak ktoś chce mieć drugi zestaw opon z felgami to musi kupić czujniki w cenie ok. 200 zł za jeden plus coroczna aktywacja w ASO (np. tak jest w oplu i to dwa razy trzeba do nich jechać jak się zmienia koła z zimowych na letnie i odwrotnie)
-
1 załącznik(i)
Jadę dziś obejrzeć Tipka - przed montażem LPG.
Gdyby ktoś chciał/potrzebował to lista z tego wątku w formie tabelki w excelu w załączniku (ZIP -> xslx, wystarczy rozpakować).
Załącznik 27037
-
Cytat:
Napisał
Fafikdog Gdyby ktoś chciał/potrzebował to lista z tego wątku w formie tabelki w excelu w załączniku (ZIP -> xslx, wystarczy rozpakować).
Odbiór auta.zip
Zapomniałeś w tej liście w wyposażeniu o:
Jak masz koło zapasowe:
Klucz do kół
Podnośnik
Klin
Jak nie ma koła to - zestaw naprawczy
Lejek do tankowania samochodu z kanistra
Wkręcany hak holowniczy
Ja nie miałem ale powinien podobno być jakiś haczyk do kapsli kół