Witam wszystkich ma forum ! Pozdrawiam!
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich ma forum ! Pozdrawiam!
Witam nowych forumowiczów :zgoda:
Witam wszystkich jestem posiadaczem od 2 miesiecy fiata uno 1996 1.0 fire jak narazie autko jezdzi ale mam pare problemów miedzy innymi to ze auto samo kidy chce gasnie :( ...ale to juz w innym dziale :) :zgoda:
Pozdrawiam kondzio508. :D
Hej
GP 2008
Siema wszystkim ;)
Witam wszystkich bywalców forum i właścicieli fiatów (z naciskiem na Marea Weekend, którego poszukiwania właśnie rozpocząłem).
Dlaczego nie jest dostępny pdf z naprawą fiata uno? :cry:
Cos się z kontem na RS stało tam gdzie były nasze pdfy i są obecnie problemy ....Cytat:
Napisał Jedras992
Witam wszystch niewielu :zgoda:
Witam wszystkich. Jestem tu nowy i jeszcze nie zorientowany jak tu poruszać się więc proszę o wyrozumiałość. Jestem także zupełnie świeżym posiadaczem Marei Weekend 1998 z silnikiem 1,6. Docelowo gaz. Jeszcze nie zarejestrowana. Wymieniam części i płyny, załatwiam formalności... i jak wielu innych użytkowników poszukuję instrukcji... - takie to początki. PozdrawiamCytat:
Napisał miszko
Czesc
Witam Was na forum.
Jestem posiadaczem Stilo 1.6 16V z inst. gazowa...
Witam wszystkich. Jestem posiadaczem juz 5 lat fiata Punto wiec sluze pomoca.
Pozdrawiam
Witam wszystkich
Od niedawana jestem posiadaczem bravo. Wcześniej woziłem się fiatem uno.
Pozdrowienia dla forumowiczów
Witam wszystkich
Jestem posiadaczem slicznej bravy (80 16V 200r). Mam nadzieje ze mi pomozecie w razie jakis problemow :mrgreen:
jako nowy witam forumowiczow :)
Witam wszystkich na forum jestem tu nowy choć zaglądam tu, już jakiś czas dużo dobrych rad można się tu dowiedzieć. Jestem posiadaczem Fiata Punto 1,1 od prawie 5 lat, a teraz w sobotę będę posiadaczem Fiata Marea Weekend 1,9 jtd ELX 110 KM. z 2002 roku.Myślę, że to dobry wybór.
Pozdrawiam
Dzień dobry.
Mam Multiplę i nie miałbym problemu, gdybym wybrał dobry watrsztat. A tak mam dwa miesiące bez samochodu, koszty i sam muszę sie dokształcać.
Cóż, co nas nie zabije...
M.
Witam
Nie miałem problemów to kupiłem sobie Fiata Uno 1.4 i.e.s ;)
Witam wszystkich Mam na imie Mariusz jestem szczęśliwym posiadaczem fiata bravo 1,8 gt co prawda od niedługiego czasu bo od tygodnia ale zdazyłem juz co nieco poznać walory tego autka...
Jeszcze raz witam wszystkich i mam nadzieje na nabycie nowych znajomosci :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pozdrawiam :P :P :D :D
witam wszystkich