To jest widok strony w wersji do druku
-
fiat bielsko 1200 :lol: Ale gość mówił żeby bezpośrednio od tomtoma kupić bo jest sporo taniej. Ktoś słyszał o takim rozwiązaniu ?
-
Panowie, możecie dzwonić pod ten numer do PolCaru 693 505 516.
-
Cytat:
Napisał
robafini
Jaka cena ?
-
Cytat:
Napisał
robafini
Trzeba spróbować, zobaczymy jaka cena .
Dzisiaj dzwoniłem do Fiat Partner Bytom to cena 871 zł.
-
Cytat:
Napisał
marwil73
Trzeba spróbować, zobaczymy jaka cena .
Dzisiaj dzwoniłem do Fiat Partner Bytom to cena 871 zł.
Licencja Auto Mobil Wejherowo (świeża inf.) 872,00
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
A tak na marginesie to strasznie pojechali z tą ceną żeby się nie przejechali.
Ostatnią cenę którą pamiętam to coś koło 500zł
pozdro na lato:cool:
-
Obdzwoniłem kilku dealerów na Śląsku, nawet Pol-Car spod Poznania, ale efekt był ten sam. Zależy na kogo trafisz, najczęściej "idź na stronę tomtom" , albo nie mamy tego w ofercie, albo "U nas za ok 900pln" albo wyżej. Zacząłem się zastanawiać nad tym
https://youtu.be/tC2owmuSdGg
Sent from my H8324 using Tapatalk
-
Cytat:
Napisał
StrusPedziwiatr
Obdzwoniłem kilku dealerów na Śląsku, nawet Pol-Car spod Poznania, ale efekt był ten sam. Zależy na kogo trafisz, najczęściej "idź na stronę tomtom" , albo nie mamy tego w ofercie, albo "U nas za ok 900pln" albo wyżej. Zacząłem się zastanawiać nad tym
tyle że tomtom nie obsługuje tipo.
Czyżby o tym nie wiedzieli ?
-
Cytat:
Napisał
StrusPedziwiatr
Używam tego radyjka od 1,5 roku a w nim google-map (free) i automapa za 99pln a nie za 900!
-
Istnieje w ogóle jakąś "szara strefa" (albo fora/społeczności), gdzie można by było dostać aktualizacje map w niższej albo "darmowej" cenie niż oficjalna czy raczej nikt się tym nie zajmuje? O ile w ogóle można pytać o takie rzeczy :)
-
Cytat:
Napisał
StrusPedziwiatr
Jak masz AA to wykup TomTom go na komórke ... roczny koszt to 93zł masz aktualizacje map i info o ruchu online i działa na dużym ekranie w AA.
-
A ten tomtom go za 93 to Polska czy całe eu?
-
Prośba podesle ktoś dwie różne licencję do aktualnych map z tego roku
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
A ten tomtom go za 93 to Polska czy całe eu?
Cały świat :-) pobierasz kraje które potrzebujesz i masz je w aplikacji, nie ma piepszenia sie z pendrive i wgrywaniem aktualizacji do samochodu, jak jesteś w kraju gdzie jest drogi internet to korzystasz offline, możesz zaplanowac trasę na kompie na stronie TomTom, zapisać ją w swoich trasach i widzisz ją w aplikacji co jest bardzo wygodne przy planowaniu długiej trasy z wieloma postojami czy tankowaniami. Na parkingu odłączasz telefon od usb idziesz zatankować, zjeść a po powrocie podłączasz usb klikasz AA i nawigacja do celu jest kontynuowana. Ale fakt że aplikacja na AA jest troche ograniczona funkcjonalnie, nie można zgłaszać suszarek, obciete są listy ostatnio wybieranych lokalizacji ale nie jest to jakiś duży problem.
Polecam spróbować jest 7dni na darmowe testy.
-
100 za rok to nie majątek. Sprawdzę, bo Google mnie strasznie wkurza za granicą.
-
Cytat:
Napisał
Maniek_wroc
Polecam spróbować jest 7dni na darmowe testy.
Z niemieckiej dystrybucji tomtoma miesiąc temu zakupiłem w cenie promocyjnej za free na rok. Być może promocja jest jeszcze aktualna. A tomtom czy naviexpert z którego również korzystam może wspomagać się yanosikiem działającym w tle i mamy kompletny zestaw.