To po roku już trzeba było świece wymieniać?
To jest widok strony w wersji do druku
Tak, bo tak sobie wymyślili że przy gazie trzeba, no i gwarancja.
Nie wiem z czego to wynika bo moi znajomi mając LPG świece wymieniają co 60 tys.
Tak sobie wymyslili aby duzo zarobic.
w fabrycznym lpg jest wymóg co 2 przegląd wymiany świec
Przegląd po 1 roku Gdańsk i okolice z własnym olejem i filtrem luty.2019. Tipo 1.4 95KM
Podane ceny w rozmowach telefonicznych w których podałem wszystkie dane pojazdu.
Schewe od 250 zł do 400 zł (nie chcieli podać konkretnej ceny)
Autoplus 399 zł
Auto-mobil Wejherowo cenę telefonicznie ustalono na 320 zł z filtrem kabinowym. Wybrałem ten salon na miejscu zapłaciłem 250 zł
Olej selenia i filtr mann w sklepie internetowym 138 zł.
w ktorym sklepie internetowym zamawiales? tez powoli sie przymierzam do pierwszego przegladu. wg info z jednego aso przeglad z olejem, filtrem oleju, powietrza i kabinkwym 620, bez materialow 210.
ten powietrza to chyba jakas pomylka ale i tak raczej zdecyduje sie na materialy (olej i filtr) we wlasnym zakresie
Hej, a czy ktoś był na pierwszym przeglądzie w katowicach, gliwicach lub bytomiu? Jakie ceny?
po ile mniej wiecej liczy sobie aso za 3 litry seleni 5w40 kpe do 1.4 95? robil ktos w miare niedawno przegad?
Zalezy jakie aso, zawsze mozesz zadzwonic i zapytac chyba ze sie wstydzisz. W bydgoszczy 57zl za litr.
Panowie ile można jeszcze przejechać kilometrów po przekroczeniu magicznej granicy 15 tys, żeby jeszcze załapać się na przegląd i utrzymać gwarancję
Jak w instrukcji napisane, 1000km
Kraków Auto Krak
Przegląd praktycznie od ręki bez długich terminów
Poza brudnymi śladami łap na karoserii i przekłamaniu na roboczogodzinach raczej jestem zadowolony.
Auto z zegarkiem w ręku było na warsztacie 70 min. Z roboczogodzin wynika 1,5h
Bez wymiany płynu chłodniczego zmieściłbym się w 225 zł za przegląd ze swoimi materiałami tzn olej, filtr oleju i powietrza. Kabinowy też miałem ale ostatecznie nie było sensu po takim przebiegu (15600km) wymieniać.
Bez mycia bo auto było czyste do momentu wjazdu na serwis, później to już nie...
Spieszyłem się z dzieckiem które ze mną czekało do przedszkola i nie miałem czasu ani ochoty robić dymu o 30 zł za roboczogodziny i pobrudzone auto.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fb0cb78f5b.jpg