To jest widok strony w wersji do druku
-
Witam serdecznie z tej strony łukasz jestem posiadaczem od tamtego roku od czerwca fiata palio weekend 1.6 16v z 1997.z tym ze auto od nowości było moich rodziców i od tamtego roku ja je mam bo kupili nowe...ma 134 tys kilometrów.bezwypadkowe...zadbane ale coż ciągle coż nawala.....mam nadzieje ze znajdę poradniki i od użytkowników przydatne żeczy....
-
Siemka. Też jestem nowy. Multiplę kupiłem w grudniu 2013.
-
Witam wszystkich. Moje autkoto Punto II.
-
Witam, jestem posiadaczem fiata Palio 1.2 , z Krakowa, sam naprawiam , szukam wsparcia.
-
-
Witam wszystkich i pozdrawiam Robert
-
Cześć wszystkim:)
Nie posiadam jeszcze samochodu, ale na moim celowniku jest Fiat Bravo 2010 r. :)
Pozdrawiam! ;)
-
Witam wszystkich klubowiczów :)
-
Witam wszystkich serdecznie. Szczęśliwy posiadacz punciaka II.
-
Witam wszystkich. będę próbował wgrać polskie blue&me do fiata bravo rok 2007
-
Cześć, zarejestrowałem się jako Alfowicz gdyż wiele podobieństw jest pomiędzy naszymi pociechami :D
-
-
-
Witam
Cześć, jestem tu nowy, zarejestrowałem się na forum bo muszę doprowadzić swoje ducato do stanu igła:cool:
-
Witam wszystkich. Zarejestrowałem się tu bo posiadam fiat ducato i potrzebuje wielu informacji żeby się nim zająć i doprowadzić do stanu zadowalającego. Liczę na pomoc z Waszej strony :)
-
Witam forumowiczów :)
Ja od niedawna posiadacz Fiata Idei 1.4 16V, samochodzik u nas raczej mało znany, ale przynajmniej nie opatrzony...i ładny. Generalnie bardzo mi się podoba, tak jak i wszystkim dookoła - wygodny, dobrze wyposażony i w środku zaskakuje przestronnością - niczym kompakt ;)
Mam nadzieję, że dzięki forum uzyskam cenne informację od innych posiadaczy tego modelu, zwłaszcza związanych z eksploatacją Fiacika.
Pozdrawiam!
-
Hej! witam forumowiczów. Od roku jeżdżę Fiatem Bravo 1.4 z instalacją lpg :)
-
Hej!
witam miłośników włoszczyzny :)
-
Witam.
Posiadam Fiata Linea.
-
Witam,
Pozdrawiam wszystkich.
Posiadam dwa kropki - 188 i Grande.