To jest widok strony w wersji do druku
-
Założyli tipełowi fele z nowymi kapciami.
Telefony wyglądają elegancko.
Zmiana rozmiaru opon, a system kontroli ciśnienia póki co nie zareagował
PS. nic nie mówiłem o progach, pomimo, że mają podnośniki kolumnowe, wszystko OK z progami :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...aaf0e1b987.jpg
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Spoko ta Alfa ;) tylko przydało by się go umyć bo na czarnym to wszystko widać.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Cytat:
Napisał
rafal.benitez
Spoko ta Alfa ;) tylko przydało by się go umyć bo na czarnym to wszystko widać.
Sent from my iPhone using Tapatalk
W poniedziałek mam przegląd z okazji 15k to mi umyją :D
-
To jest tuning ;) niby Fiat a prawie jak Alfa :) idealne ujęcie ;)
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
To jest tuning ;) niby Fiat a prawie jak Alfa :) idealne ujęcie ;)
Bo to Fiat Tipo AR159 SW :D :D :D :D
Jeszcze ino dekle muszę kupić bo te fiatowskie za małe
-
Cytat:
Napisał
Szary83
W poniedziałek mam przegląd z okazji 15k to mi umyją :D
Rozumiem, że myją wnęki drzwi itd? ;-) Jeżeli nie, to te mycie sobie można ten tego :tongue
-
Cytat:
Napisał
Szary83
Bo to Fiat Tipo AR159 SW
Jeżeli już to TIPO AR156SW , te felgi nigdy nie były na AR159 , bo mają inny rozstaw śrub.
-
Cytat:
Napisał
krowka1978
Rozumiem, że myją wnęki drzwi itd? Jeżeli nie, to te mycie sobie można ten tego
Nie wiem, pierwszy raz w życiu jadę do ASO na przegląd :P
Cytat:
Napisał
giannini
Jeżeli już to TIPO AR156SW , te felgi nigdy nie były na AR159 , bo mają inny rozstaw śrub
Dziękuję za poprawienie, pierwszy raz w życiu mam Fiata Tipo AR156 SW :P :P :P
W ogóle pierwszy raz w życiu mam włoską myśl technologiczną jako pojazd :D
-
A dla mnie starsze alfowskie wzory felg gryzą się z tipo. Takie felgi ze 147 czy 156 wyglądają dobrze tylko na autach do których zostały stworzone. To już któreś tipo z tego typu felgą i odczucia zawsze takie same.
-
Cytat:
Napisał
Szary83
Jeszcze ino dekle muszę kupić bo te fiatowskie za małe
Ja dokupiłem emblematy silikonowe Fiat 3D 50 mm za 17 zł z przesyłką i nakleiłem na alfowskie. W piątek też przełożę kółka,bo zapowiadają duże ochłodzenie i temp. ujemne w dzień.
-
Cytat:
Napisał
szutawaldemar
A dla mnie starsze alfowskie wzory felg gryzą się z tipo. Takie felgi ze 147 czy 156 wyglądają dobrze tylko na autach do których zostały stworzone. To już któreś tipo z tego typu felgą i odczucia zawsze takie same.
Każdy ma inny gust. Wg mnie lepsze najbrzydsze felgi z Alfy, niż najładniejsze kołpaki z Biedronki.
-
Cytat:
Napisał
szutawaldemar
Masz do tego prawo ;-) mi się podobają, i dla mnie wyglądają zdecydowanie lepiej niż stalówki.
I napisze więcej, dla mnie osobiście ten wzór jest najfajniejszy wśród telefonów, bo jest prosty. bez żadnych wgłębień, uwypukleń, krawędzi, wcięć itd.
Cytat:
Napisał
jaroslawrak
a dokupiłem emblematy silikonowe Fiat 3D 50 mm za 17 zł z przesyłką i nakleiłem na alfowskie.
Felgi kupiłem bez dekielków w ogóle, tak więc Twój patent mnie nie urządza, muszę kupić emblematy z dekielkami, ale to nie problem, bo sklep z tymi pierdołami mam w Bytomiu prawie po drodze z pracy do domu
Cytat:
Napisał
giannini
Każdy ma inny gust. Wg mnie lepsze najbrzydsze felgi z Alfy, niż najładniejsze kołpaki z Biedronki.
Amen.
dodatkowo wolę kupić używane OEMy, niż chińskie nówki
-
Cytat:
Napisał
Szary83
dodatkowo wolę kupić używane OEMy, niż chińskie nówki
Miałem alfe 159 na oryginalnych felgach 19", opona chyba 225/40 albo 45. Kilka razy zaliczyłem wielkie dziury, felgi nie do pogięcia.
Kumpel ma w superbie 205/55/16 na felgach enzo, prostuje kilka razy w roku.
-
Dzisiaj założyłem koła zimowe,wypsikałem resztkę letniego płynu do spryskiwaczy i wlałem zimowy,do schowka wsadziłem odmrażacz do szyb,a pod fotel wsunąłem zmiotkę do śniegu.....no i teraz zimy się nie boję;-)
-
Trzeba bylo dolac tylko zimowego haha albo "dykty" troche ;)
-
Cytat:
Napisał
jaroslawrak
no i teraz zimy się nie boję
Zapomniałeś o łopacie
-
W magic cargo boxie mam jeszcze łańcuchy, saperkę. Łopatę taka węższa trochę ze składanym trzonem do śniegu...
-
Wyciągarkę jeszcze proponuję ;)
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
W magic cargo boxie mam jeszcze łańcuchy, saperkę. Łopatę taka węższa trochę ze składanym trzonem do śniegu...
A w garazu lemiesz pługa i rozrzutnik soli haha
-
Tu się nie ma co śmiać koledzy, jak na Podlasiu zima przypierd.... to nie ma zmiłuj :D. Nie to co u nas na ścianie zachodniej gdzie po zeszłej "zimie" to się zastanawiałem nad sensem zimówek.