witam
To jest widok strony w wersji do druku
witam
Witam wszystkich nowych kolegów :)
Witam wszystkich fiatomaniaków. :) na forum trafiłem przez przypadek. Mam nadzieje że zagoszcze tutaj na dłużej
witam witam wszystkich nabyłem brawo zobaczymy co jest warte juz wiem tylko ze duzo pali i pali sie równiez kontrolka wtrysku i raczej bez kompa błedów nie odczytam no nic mimo wszystkich pozdro
wlasnie nabylem stilo 1.9 JTD '04
cześć witam wszystkich
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem świeżo upieczonym włascicielem Multipli - pewnie będę zaglądał tu częściej.
Pozdrawiam
Arczello
Dzień dobry a raczej nocka dobra - witam wszystkich użytkowników.
Pozdrawiam
Dzień Dobry!!!! Witam wszystkich użytkowników forum.
Witam.
Od kilku tygodni stałem sie szczęśliwym posiadaczem ducato 11q 2002r 2.3 jtd. Kilka lat temu miałem tez ducato 10 2.5td także autko troszke znane.
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów Fiat Forum
Witam wszystkich
Witam wszystkich.
Od pewnego czasu jestem ponownie posiadaczem fiata CC, z tym że posiada on silnik 1.2 (75KM).Interesuje się głównie sportem samochodowym, dlatego też autko to posiada wyposażenie potrzebne do rajdów typu KJS.
Jeżeli ktoś jest chętny z okolic Wrocka do spotu lub treningu to chętnie się na to piszę i czekam na jakieś info.
Pozdrawiam,
Krzysiek
Hej ludzie :)
Witam wszystkich uczestników forum i pozdrawiam. :D
Witam :mrgreen:
:) witam również wszystkich sympatyków włoskiej motoryzacji
Witam serdecznie
Jestem dumnym posiadaczem Unowozu poj. 899ml 117A1 rocznik 2000 itp itd :mrgreen:
Ostatnio zagazowałem mojego Gucia i teraz możemy śmigać do woli :lol:
Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów
Dzień Dobry!!!! Witam wszystkich użytkowników forum.
Witam wszystkich, bardzo ciekawe forum
Mam nadzieje ze znajdę tutaj potrzebne informacje i pomoge innym.
Pozdrawiam
Witam posiadaczy Uno. Samochodu który zapewnia niezapomniane wrażenia z jazdy. :mrgreen: