Drugi przegląd na 21.000 km. Benzyna 95KM. Rozeznanie w terenie:
Gdańsk 900 zł
Poznań 900 zł
Gniezno 850 zł
Olej + 2 filtry + płyn hamulcowy. Troszkę drogo.
To jest widok strony w wersji do druku
Drugi przegląd na 21.000 km. Benzyna 95KM. Rozeznanie w terenie:
Gdańsk 900 zł
Poznań 900 zł
Gniezno 850 zł
Olej + 2 filtry + płyn hamulcowy. Troszkę drogo.
Tak z ciekawosci to mierzyl ktos miernikiem plyn hamulcowy w tipo po 2 latach? Jest az tak zle ze serwisy bardzo do tego namawiają czy to naciaganie? Mi przy drugim przegladzie nawet tego nie zaproponowali, moze dlatego ze dwa lata miną w marcu. Sprawdze chyba z ciekawosci jakosc aktualnego plynu jak kupie ten prosty miernik z allegro a w marcu i tak pewnie wymienie ale bede cos wiecej wiedzial ;)
Kanał w garażu to fajna sprawa. tylko jak masz LPG to zadbaj o dobrą wentylację dna kanału bo może być buuuum !!!
Czy ktoś robił pierwszy przegląd w Wawie u Dukiewicza na Jubilerskiej?? Jeśli tak to jak kształtują się ceny takowego przeglądu?
Kurła, czemu u mnie nie ma???
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Od tego są czujniki lpg i innych gazów z alarmem ale bez przesady, jak się ma niesprawna i nieszczelna instalacje to trzeba naprawić i nie będzie bum choć znam ludzi co maja to w zadzie i jeżdżą latami ze smrodem gazu w środku i na zawnętrznym auta...
Szczerzonego? ;)
No i po to czujnik gazu w kanale potrzebny, aby szczeg...
No dobra, czujnik wykazał obecność gazu w kanale i co dalej ? Jak go chcesz z kanału usunąć bez wentylacji ?
Na przyklad tak :) ;)
https://www.facebook.com/10366549663...4915191263934/
Dziś byłem w serwisie w Krośnie i zapytałem o przegląd Tipo po 15kk. Cena jaką Panowie podali to 600zl.
Serwis po pierwszym roku w Stalowej Woli 450zl brutto w tym: ogólne sprawdzenie, uzupełnienie płynów i serwis olejowy.