Mam problem, w moim fiacie bravo 2 nie było fabrycznego odtwarzacza, czy jak kupię jakąś używkę za 100 zł bez kodu to będzie działać bez problemu ? Z góry dzięki za odpowiedź
To jest widok strony w wersji do druku
Mam problem, w moim fiacie bravo 2 nie było fabrycznego odtwarzacza, czy jak kupię jakąś używkę za 100 zł bez kodu to będzie działać bez problemu ? Z góry dzięki za odpowiedź
Kod się różni bardzo od tego co miałem na radiu. Twój pasuje jak ulał. Dzięki wielkie :)
Witam
potrzebowałbym kodu do Radia Connect Nav+ z Firmware 11.0. Oto numery które były na radiu:
735297003 to chyba numer katalogowy.
4KWD(0)U29E - NAWIAS BO Nie wiem czy to zero albo O.
Pozdrawiam i dziękuje
Potrzebowałbym tego na już, bo auto mam rozebrane i chce go poskładać do zmierzchu.
Przeczytaj dokładnie posty od #809 do #811.
Ok dzięki. Już czytałem. Czyli jak trzeba powrócić do v9.8 i później znowu v11.0 ???
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
A co to za zasada 'Brute Force'???
Dobra radio dziala. Osiowanie zrobione i sterowanie z kiery też. Teraz tylko jak zrobic żeby radio włączało się po przekreceniu kluczyka i wyłączało po wyjęciu. No i pozostaje jeszcze jedna kwestia. Mianowicie cały czas świeci się radio po jego wyłączeniu. Jak to poprawić ???? Pozdrawiam. Sorry że tutaj pisze ale chociarz najszybciej to ktoś poczyta.
Witam.
Mam prośbę, a mianowicie chodzi mi o rozkodowanie mojego radyjka w Stilonie.
Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.
serial - M004975
visteon - 2FCF-18C838-EA
model - OA
** 5276 **
mam problem z nawi wymienialem aku i padlo wszystko niemam plyty do nawi .czy można odzyskac
Stilo Connect Nav Setup CD Stilo Connect Nav Setup Disc - Downloads - Fiat Klub Polska
http://fiatklubpolska.pl/download/plik/798
***** [url=http://fiatklubpolska.pl/download/plik/798] *****
Witam. Wszystkich forumowiczów. Mam problem z kodem do radia w moim stilo 2003 rok radio magnetti Marelli z nawigacją proszę o pomoc w znalezieniu kodu, podaję numery z naklejki imei : 500189440034870 735297003 i pod kodem kreskowym 16ZC0ZM1C Bardzo proszę o pomoc w uzyskaniu kodu. Pozdrawiam.
Przeczytaj dokładnie posty od #809 do #811. Tylko wgranie firmware odblokuje nawigację, sprytnie omijając żądanie wprowadzenia czterocyfrowego kodu.