Witam wszystkich
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich
Siemka witam wszystkich i wszystkiego naj naj w nowym roku 2014 i jak najmniej awarii:lol:
Witam wszystkich serdecznie :smile:
Witam wszystkich.
Witam jest to moje pierwsze auto i niebawem zaskoczę wszystkich urzeczownikow forum pozdrooo
witam miłośników włoskiej marki :)
Witam wszystkich
Witam wszystkich fanów fiata :)
Jestem użytkownikiem Fiata GP 2007r. 1,4 8V. To jest mój trzeci samochód ze stajni Fiata i chyba jak większość rozsądnie myślących posiadaczy Fiatów, jestem z tego auta zadowolony pomimo wielu krytycznych opinii ( przede wszystkim wielbicieli VW ).
Przy okazji mojego pierwszego wpisu mam pytanie co oznacza kod błędu - P 023 w moim egzemplarzu?
Witam klubowiczów fiata
Witam i pozdrawiam!
Witam serdecznie wszystkich klubowiczów! Z końcem starego roku stałem się posiadaczem (mam nadzieję :happy:) bardzo przyjemnego autka Fiata Croma 1.9 JTD z 2006 roku. Poprzednie auto również było z rodziny Fiata - Multipla 1.9 JTD z 2000 roku i nigdy mnie nie zawiodło. Wierzę, że przesiadka będzie równie udana. Pozdrawiam gorąco w wiosenną zimę Nowego Roku!
Witam wszystkich
Witam wszystkich,
Jestem posiadaczem Stilo 2002 rok, 1.8 16V +lpg
Pozdrawiam
Witam Wszystkich serdecznie , jestem nowa .Posiadam Fiata Bravo 1,2 SX z 1999 roku . Mam nadzieję ,że jestem szczęsliwą posiadaczką tego modelu , choć nie do końca jestem tego pewna
witam all na forum
Witam serdecznie,
wczoraj odebrałem swojego pierwszego Fiata Bravo 1.9MJ 8V 120KM. Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum:)
Witam wszystkich serdecznie, mam na imię Marcin i jestem posiadaczem beżowej 500 1.2 POP, jest to mój trzeci samochód z tej stajni po Bravie 1.6. i 147 2.0TS.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum :-)
Witamy wszystkich serdecznie :zgoda:
martoni5 miło widzieć kogoś z okolic :dlon:
czołgiem ludziska :)
jestem Stefan mam seja 1.1 se skromnym przebiegiem 380kkm :) aktualnie przymierzam się do pandy 100hp no i szukając epera wpadłem do Was :)