To jest widok strony w wersji do druku
-
@maurycy
Jak setkę to jeszcze nie problem, ale jak więcej ...
Tak, żeby być precyzyjnym :) - wczoraj pytałeś, cyt.: "PrzecieĹź jak silnik olej bierze to siÄ dolewa wg. bagnetu ale jakie to ma znaczenie ile ma bagnet ? nie wiem"
czy już znasz odpowiedź?
-
Dobra Pany nie ma co dalej rozwijać gównoburzy :smile: , niech każdy sobie sam przelicza ile jest oleju na miarce od min do max jeśli mu to jest potrzebne . U mnie zawsze wyznacznikem była podziałka na bagnecie i nic nigdy nie przeliczałem . Za mało ? dolewam , jak w normie zamykam maskę i tyle . :lol:
-
Widzę ze nie chwytasz.
Ok. Trudno. Widocznie jest to dla ciebie zbyt trudne zeby zrozumiec o co tu chodzi.
Bywa i tak.
-
Cytat:
Napisał
jacekviola
Widzę ze nie chwytasz.
Ok. Trudno. Widocznie jest to dla ciebie zbyt trudne zeby zrozumiec o co tu chodzi.
Bywa i tak.
Ja już ten temat zamknąłem z uśmiechem :smile: , wyraziłem swoje zdanie a ty należysz widzę do tych ludzi roszczeniowo-konfliktowych a to już twój problem haha . I męcz się z tym dalej.... przykładem było jak się spinałeś przy macie bagażnika haha
-
Cytat:
Napisał
maurycy
Ja już ten temat zamknąłem z uśmiechem :smile: , wyraziłem swoje zdanie a ty należysz widzę do tych ludzi roszczeniowo-konfliktowych a to już twój problem haha . I męcz się z tym dalej.... przykładem było jak się spinałeś przy macie bagażnika haha
ja sie nie spinalem. Pokazywalem tylko wady i zalety
po prostu mam uczulenie na ******* takich typów jak ty. ****** rozumie, nie łapie podstawowych rzeczy, nie rozumie słowa pisanego a pyszczy jak najęty.
Wszyscy mu tłumaczą po co a ten swoje.
Ale jak widzisz ze ci kilku pisze to samo to pomyśl, że chyba cos jest na rzeczy .
Post został zmieniony - usunięto wulgaryzmy i obraźliwe zwroty. Proszę zachować kulturę.