No proszę, adwokat użytkownika @TadekNiejadek się znalazł. Masz jeszcze coś ciekawego do powiedzenia, czy to jest szczyt Twoich możliwości?
To jest widok strony w wersji do druku
Oczywiście :)
Jak najszybciej szukaj na allegro, bo żyłka Ci pęknie
A ktos to robil w ASO? Chodzi o wymiane plynu hamulcowego ? Ile to się cenią ?
:) witajcie kochani uzytkownicy Tipo :)...jestem dzis po 2-gim przegladzie po roku bo km. nie wyrobilem (20tys.km.na dzis dzien)...swoj olej,filtr oleju,powietrza i kabinowy...Aso Szczecin...wg.faktury...dwie-rob/h=443.pln + plyn hamulcowy 1 litr=88.pln...czyli 531.pln. po rabacie (rabat 59.pln)...sam poprosiiem o wymiane plynu hamulcowego...ot taka zachciewajka :) za rok sam ogarne to wszystko...a plyn hamulcowy moim zdaniem trzeba wymieniac bez wzglednie...szanujmy siebie na wzajem...jezdze tez jednosladem i wiem co to sa skuteczne hamulce a nie ich imitacja... :)
To ... bardzo... dobrze...
Wysłane z mojego ASUS_Z01RD przy użyciu Tapatalka
Podobnie jak u Kot66 mialem przegląd okresowy po 2 latach, w tym wymiana płynu hamulcowego, olej+filtr oleju. Całość 472,69. Wymiana płynu może wyjść w okolocy 200 zł z płynem (44 zł). Wszystko zależy od stawki rbh. Najlepiej zadzwonić do serwisu :)
Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Ja sam kupię płyn i pojadę wymienić do aso forda bo tam płaciłem za to od 50 do max 85zl...
A mowili:
Kup Fiata,bo tanie części i serwis:)
U pana Zdzisia w garażu ceny serwisu przystępne :)
Brakuje mi takiej usługi: wynajem podnośnika na godziny. Miałoby to wyglądać tak, ze jadę do warsztatu ze swoimi narzędziami a tam tylko podnosniki. Wynajmuje stanowisko i działam. Może tez do wynajęcia specjalistyczne narzędzia do wykorzystania typu prasa itp. W dupie miałbym aso po gwarancji i wszystkich zdziśków partaczy...
U mnie na dzielnicy jest taki warsztat, wynajmujesz podnosnik na godzine, narzedzia nawet daja :)
A ja jak przy budowie domu zrobiłem kanał w garażu to wszyscy zdziweni: "Panie teraz to sie tego nie robi, niepotrzebne itp.". A widzę że wiele osób chętnie by samemu grzebnęło. Zwłaszcza drobiazgi albo nawet obejrzeć auto od spodu. Kanał jest płytki ma około metra ale daje radę.
no i to jest zdrowe podejście. Nie chwaliłem się tym wcześniej ale też przy budowie garażu postawiłem na początku na kanał. Teraz jest nieoceniony. Zajebiście się przydaje do różnych drobnych napraw. Szału nie ma bo to nie podnośnik kolumnowy, ale bardzo jest przydatny.
Teraz budując:autko: garaż zrobiłbym tak samo, tylko bardziej odizolował od wody. Bo czasami woda do kanału podchodzi, i auto muszę wtedy doglądać od spodu pływając na materacu....