bez fotek nie akceptuje powyzszego postu...:P...nie poddawaj sie :axe:
To jest widok strony w wersji do druku
bez fotek nie akceptuje powyzszego postu...:P...nie poddawaj sie :axe:
Niestety nie można mieć fuksa zawsze - ehh :( Walnął mi w próg i kapkę zarysował. Da się pewnie spolerować ale jeszcze nie było okazji sprawdzić..
http://youtu.be/XOZimajTtJU
jajebje, Ty to masz "szczęście" :P
Mieszkania w takiej okolicy bym nigdy nie kupił ale nadarzyła się okazja mieszkać tylko we dwoje to de yzja była oczywista ;) Ehh.. Znaczy się lepsze auto to dopiero jak się przeprowadzę ;)
skąd masz ten monitoring ?
a na drodze jest jakaś dziura ze te kołpaki spadają ? moze idz z tym do zarządu dróg ciekawe co powiedzą ? oczywiscie jak tam jest jakas dziura czy cos :) bo jak próg zwalniający to nic nie zdziałasz ;)
Borat kupując auto chciał mieć "magnez na cipki". Ty masz zdaje się na kołpaki ;)
Prywatny ;) Założyłem po ekscesach z rysami na autach..
Niestety kamera jedna z najtańszych przez co jakość jest jaka jest ale 800zeta luźne na kamerę nie mam..
Generalnie nie ma tam żadnych progów zwalniających - normalna droga z ograniczeniem 50km/h tylko że taka a nie inna. Tam nawet nie ma chyba dziury jakiejś tylko takie koleiny/załamania nawierzchni. Nikt w ZDMiKP raczej się sprawą nie zainteresuje bo tak naprawdę to właściciel pojazdu zamiast się zatrzymać pojechał po dziurze dalej. I już z nagrania widać, że nie jechał 50km/h. A jeszcze dodam, że tam kawałeczek od tego skrzyżowania to jest - te kołpaki naprawdę jakoś ciągną do bravo :P
A po 1szej w nocy szła jakaś ekipa w kapturach i kołpak zbutowała po czym.. zabrała :lol:
Dobrze ze nie zaczela butowac samochodu.. Ogolnie zaden zarzad nic nie pomoze..."Parkuj pan gdzie indziej"...
A moze to na zime na stalkowki bravka mowi - Do mnie moja desko :D
Nie no masz farta heheee.Tam jest na bank jakiś ciek wodny :lol:
Hehe Ty wiesz, że masz nawet rację? :) Ale tak na poważnie o czym traktuje ekspertyza terenów na których stoi budynek :P
Nie sądzę aby to jednak miało jakiś wpływ ;)
Ostatnio bieda z fotkami w temacie to chociaż wrzucę dowód na wymianę filtra kabinowego ;)
Załącznik 11687
Stary bibułowy, nowy węglowy a wyglądają z grubsza podobnie :P
Filtr kupiłem na allego za 30 zeta z przesyłką - ktoś akurat miał niepotrzebny i oddał za połowę ceny ;)
Jutro śmigam do Warszawy i z powrotem :)
hmmmmm
to ja moge dodac jak wyglądał filtr przeciw pyłkowy w lagunie którą kupiłem :)
pierwsza sprawa to nie mogłem go wyciągnąc ;) tak było napchane ;) i sprzedający mówił że klime chyba trzeba do konserwacji bo coś słabo dmucha..........
Załącznik 11689
poprostu sie z niego wysypywało a ważył chyba z kilo :)
u mnie filtr kabinowy (węglowy) ma już prawie 3 lata i wygląda całkiem do rzeczy ;) pamiętam też jak wymieniałem po raz pierwszy filtr powietrza. to co zobaczyłem po zdjęciu plastikowej osłony to był pierwszy sygnał, że tego auta nie powinienem był kupować ;)
Nie no z kołpakiem historia....... :P
Co do monitoringu to fajna rzecz, mozesz mi powiedziec jak to jest zrobione :?: bo ja ciemny w te klocki troche ;)
Powiem wprost - nie wierzę! U mnie filtr tak wyglądał a był zmieniane niecałe 20tyś km temu. U mojej kobitki dziś oglądałem kabinówkę to mimo przebiegu 5 tyś km to wyglądał podobnie do mojego. Poza tym węglowy filtr tak naprawdę swoje właściwości utrzymuje - nie wiem ile? - pół roku? Węgiel aktywny nie jest wieczny.. Ogólnie b. drogie są te filtry bo do BBMa tańszego jak 30zł trudno kupić a taki np powietrza kosztuje 15-20. Zupełnie tego nie ogarniam..
Yacub - masakra jakaś :-D
Mnie martwi powoli coś innego - za parę tyś km będę dobijał do 60tyś km na tym rozrządzie tak więc znów wydatki.. Niedługo też klocki na przód no i konserwacja podwozia za tydzień..
Przeoczyłem wypowiedz.. Jak to jest zrobione? Kamera + rejestrator z dyskiem i tyle ;-) Rejestrator jest też do netu podpięty tak więc z każdego miejsca na ziemi mogę oglądać obraz na żywo i oglądać nagrania wstecz. Dysk 500GB - dla jednej kamery wystarczy na ponad miesiąc nagrania. Oczywiście stare nagrania są nadpisywane. Mam też taką porządną kamere w domu ale to jest klienta - porównanie jakości niesamowite ;)
Dałes mi z tym do myslenia ;)
Autko wczoraj ubrane w zimowe cholewy - nie podoba mi się to wcale no ale robi się już chłodnawo więc czas najwyższy.
Załącznik 11772
Dodatkowo wymiana dywaników na gumowe no i umycie auta bo jak widać jeszcze po wypadzie do W-wy brudas był. Niestety taką mamy pogodę..
A już jutro konserwacja podwozia więc pewnie dojdzie parę fotek :)
Taka sytuacja:
Załącznik 11774
A dodatkowo przyszły już klocki - jeszcze chwilę na starych pośmigam, ale kupiłem tak już na "zaś" ;)
Załącznik 11775