To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Odbiór autka -
Witam
Ja dzisiaj wpłaciłem zaliczkę za Tipo sedan 1.4 w wersji Lounge z pakietem Business Lounge z kolorem czerwone amore i z kołem zapasowy i za całość zapłacę 53850 zł. Auto zarejestrowane na dealera 28 lutego więc czekam aż dealer dostanie twardy dowód i odbieram auto
-
Czy to czasem nie jest to wystawowe na Wojciechowskiego ?
-
To wystawione jest w wersji Easy z dodatkami, moje będzie z placu za salonem. Z tego co wiem maja jeszcze srebrne Tipo zarejestrowane na sprzedaż też w wersji Lounge i też z pakietem business Lounge w podobnej cenie. Ciekawą ofertę można też uzyskać za Tipo Easy czerwone amore z tempomatem z Bydgoszczy gdzie ja wynegocjowałem cenę 49500 z czujnikami parkowania montowanymi w salonie.
-
ja tam wolałem aby auto było nowe i abym pierwszym właścicielem był ja a nie diler. Poza tym mam pewność że nikt przysłowiowo nie pierdział w moj fotel kierowcy :)
-
Cytat:
Napisał
tedybear
ja tam wolałem aby auto było nowe i abym pierwszym właścicielem był ja a nie diler.
Wszystko jest kwestią ceny. Ja np. wolałem ciemnoniebieski metalik, ale 2k2zł przekonało mnie, że biały jest ładniejszy ;-)
-
Cytat:
Napisał
tedybear
ja tam wolałem aby auto było nowe i abym pierwszym właścicielem był ja a nie diler. Poza tym mam pewność że nikt przysłowiowo nie pierdział w moj fotel kierowcy :)
Ale moje auto jest nowe i nikt w fotel nie pierdział ani nie przejechał nim ani o metr od kiedy zostało postawione na placu. Wszystkie folie na siedzeniach są a to że będe drugim właścicielem mi nie przeszkadza
-
Cytat:
Napisał
sazem
Witam
Ja dzisiaj wpłaciłem zaliczkę za Tipo sedan 1.4 w wersji Lounge z pakietem Business Lounge z kolorem czerwone amore i z kołem zapasowy i za całość zapłacę 53850 zł. Auto zarejestrowane na dealera 28 lutego więc czekam aż dealer dostanie twardy dowód i odbieram auto
No cena naprawdę okazyjna jak za tą wersję wyposażenia:smile:
-
Cytat:
Napisał
sazem
z czujnikami parkowania montowanymi w salonie.
Tak z ciekawości: Czy ktoś z Panów ma samochód (w wersji sedan) bez czujników cofania ani kamery i potrafi podjechać tyłem na odległość <30cm do innego samochodu??
-
już całkiem sprawnie idzie mi na wyczucie parkowanie tyłem ale na 30cm to raczej będzie ciężko
-
Cytat:
Napisał
kjk
Tak z ciekawości: Czy ktoś z Panów ma samochód (w wersji sedan) bez czujników cofania ani kamery i potrafi podjechać tyłem na odległość <30cm do innego samochodu??
Czasami nie da się inaczej. Zawsze jednak potem jest oddech ulgi: "Uff, znowu się udało!"
Na to forum zapisałem się żeby podpatrzyć jak koledzy sobie poradzili z montażem kamery cofania - na razie mam zamiar iść w tę stronę.
-
Cytat:
Napisał
tedybear
Również kupiłem Tipo (wersja Pop), które było zarejestrowane na dealera, więc jestem drugim właścicielem. W dniu odbioru auto na liczniku miało 0 km. Zero.
-
Cytat:
Napisał
ovoc
W dniu odbioru auto na liczniku miało 0 km. Zero.
Do bodajże 200km ASO może wyzerować licznik, także to że miał 0 km to wcale nie oznacza, że nie przejechano nim żadnego kilometra.
-
1 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
JackTheNight
Do bodajże 200km ASO może wyzerować licznik, także to że miał 0 km to wcale nie oznacza, że nie przejechano nim żadnego kilometra.
W moim przypadku auto faktycznie nie ma przebiegu
Załącznik 26828
-
Cytat:
Napisał
Łowca_j
Czasami nie da się inaczej. Zawsze jednak potem jest oddech ulgi: "Uff, znowu się udało!"
Na to forum zapisałem się żeby podpatrzyć jak koledzy sobie poradzili z montażem kamery cofania - na razie mam zamiar iść w tę stronę.
Jest mój przypięty wątek o tym, bardzo ułatwia życie
-
Cytat:
Napisał
sazem
a jak jest z gwarancją w takich autach zarejestrowanych na dealera (bez przebiegu oczywiście)? Czy jest liczona od daty rejestracji czy od daty zakupu (bo czasem dealerzy rejestrują jeszcze w poprzedzającym roku i takie auto może stać nawet kilka miesięcy zanim zostanie kupione)