To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Ja pierdykam zaraz nic ci sie w tipo nie bedzie podobac =/ ja wie ze taki temat i jestes wrazliwy na pierdoly ale tez bez przesady. Czekam az napiszesz ze uchwyt na kubki z dupy jest a przycisk otwierania szyb swieci na zly kolor =)
Na szczęście Twoje zdanie jest mniej więcej tak istotne, że... No. Auto ma wiele zalet jak na swoją cenę. A wady wadami:
https://vimeo.com/252221579
Jest świerszcz. Nie ma być świerszcza. Inne tak nie mają to czemu mój ma piszczeć? Powiedzieli, że może się ułoży. Jak się nie uspokoi to przy okazji przeglądu mi wymienią. Na ASO narzekać nie mogę. Gorzej z kontrolą jakości w Turcji. Jak coś nie działa jak powinno, to nie jest kwestia "widzi mi się".
-
Cytat:
Napisał
FiatPrime
Na szczęście Twoje zdanie jest mniej więcej tak istotne, że... No. Auto ma wiele zalet jak na swoją cenę. A wady wadami:
Jest świerszcz. Nie ma być świerszcza. Inne tak nie mają to czemu mój ma piszczeć? Powiedzieli, że może się ułoży. Jak się nie uspokoi to przy okazji przeglądu mi wymienią. Na ASO narzekać nie mogę. Gorzej z kontrolą jakości w Turcji. Jak coś nie działa jak powinno, to nie jest kwestia "widzi mi się".
Świerszcz w wentylatorze nawiewu to była klasyka w Grande Punto. W serwisie wymieniali te wentylatory jak się marudziło odpowiednio długo. Widać uparcie stosują takie świetnie rozwiązanie jako i w przypadku spryskiwaczy.
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
a przycisk otwierania szyb swieci na zly kolor =)
Bo swieci ;-). Zegary biale a guziki pomaranczowe. Jak sie wkurwie to pogwarancji przelutuje te wszystkie diody na czerwone. A swierszcza tez mam w mito (zalezy chyba od temperatury tloczonego powietrza). Ale zaprzyjaznilem sie z nim. Pare razy prysnalem wd40 czy silikon do uszczelek do nawiewu pomagalo na dlugo
-
Cytat:
Napisał
bahamut24
Ja pierdykam zaraz nic ci sie w tipo nie bedzie podobac =/ ja wie ze taki temat i jestes wrazliwy na pierdoly ale tez bez przesady. Czekam az napiszesz ze uchwyt na kubki z dupy jest a przycisk otwierania szyb swieci na zly kolor =)
Jak ma te problemy to niech pisze, dzięki temu będziemy mieć jakąś wiedzę.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
marx30
Bo swieci . Zegary biale a guziki pomaranczowe. Jak sie wkurwie to pogwarancji przelutuje te wszystkie diody na czerwone.
W Audi pamiętam, ze miałem na czerwono ale nie wiedziałem, ze to jedyny "prawidłowy" kolor:D Nawet nie zauwazylem, ze w Tipo mam inny - jestem szczęśliwym człowiekiem:D
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
FiatPrime
Wiesz moze w jakim miesiącu auto było produkowane? (zadziwiająco duzo usterek a u mnie nic przy większym przebiegu, nawet oleju nie bierze)
-
Cytat:
Napisał
TipoSedan
W Audi pamiętam, ze miałem na czerwono ale nie wiedziałem, ze to jedyny "prawidłowy" kolor:D
Jedynie słuszny forever ;-). I alfowskie zegary
Tego mi najbardziej brakuje jak sie przesiadam z Alfy. Az sie jutro nia przejade co by sie nie zastała za bardzo:. Żeby szło te auta jakoś zmiksować :)
-
Jak dla mnie największym choć malym jesli chodzi o całosc bublem jest termometr temp zewnętrnej. Juz w lato po kąpieli autka potrafił na pare chwil przestac pokazywac temp, zamiast tego dwie kreseczki. Teraz po umyciu auta w zime ten sam problem, po wlaczeniu grzania lusterek pokazuje na chwile dodatnie wartosci (na dworze jest mróz) potem znów kreseczki. Zobaczymy kiedy dojdzie do siebie. W zadnym z wielu uzytkowanych aut nie było takiej tandety z tym elementem. Lepszy termometr daja w chinskim zestawie małego majsterkowicza ;)
-
Cytat:
Napisał
brylancik13
Jak dla mnie największym choć malym jesli chodzi o całosc bublem jest termometr temp zewnętrnej. Juz w lato po kąpieli autka potrafił na pare chwil przestac pokazywac temp, zamiast tego dwie kreseczki. Teraz po umyciu auta w zime ten sam problem, po wlaczeniu grzania lusterek pokazuje na chwile dodatnie wartosci (na dworze jest mróz) potem znów kreseczki. Zobaczymy kiedy dojdzie do siebie. W zadnym z wielu uzytkowanych aut nie było takiej tandety z tym elementem. Lepszy termometr daja w chinskim zestawie małego majsterkowicza ;)
Pomajtaj wtyczką. U mnie problemu nie ma. Może u Ciebie Turasy też źle podłączyli.
Wysłane z mojego ONEPLUS A5000 przy użyciu Tapatalka
-
Bede w aso za niedlugo, dodano do listy zyczen ;)
-
Cytat:
Napisał
TipoSedan
Wiesz moze w jakim miesiącu auto było produkowane? (zadziwiająco duzo usterek a u mnie nic przy większym przebiegu, nawet oleju nie bierze)
No przecież to oczywiste, że najbardziej pechowe są auta zmontowane podczas Ramadanu :mrgreen:
-
Cytat:
Napisał
kjk
No przecież to oczywiste, że najbardziej pechowe są auta zmontowane podczas Ramadanu :mrgreen:
https://youtu.be/hCC6ZhRS7sY
-
Cytat:
Napisał
kjk
Tylko podobno w ramadanie muzułmanie mają obowiązek robić dobre uczynki, nie pić i nie robić innych rzeczy na p.. itp. Dobrym uczynkiem byłby porządny montaż :smile:
-
Cytat:
Napisał
bartusssp
Tylko podobno w ramadanie muzułmanie mają obowiązek robić dobre uczynki, nie pić i nie robić innych rzeczy na p.. itp. Dobrym uczynkiem byłby porządny montaż :smile:
... ale poszczą od świtu do zmierzchu, a nocami imprezują, więc i koordynacja wzrokowo-ruchowa spada ;-)
-
Cytat:
Napisał
kjk
... ale poszczą od świtu do zmierzchu, a nocami imprezują, więc i koordynacja wzrokowo-ruchowa spada ;-)
Wiem bo ich bóg podobno po ciemku nie widzi, dlatego robią to nocami😉
-
Tego swierszcza mam i ja, a i w Linei starej pojawił się dopiero po 8 latach
-
Uważaj, bo zaraz tutaj wleci taki jeden co Ci powie, że nie umiesz uruchomić nadmuchu. Krzywo pokrętło pewnie łapiesz [emoji14] Albo za mało na tace dałeś w tym roku [emoji14]