Niestety z tym też pięknie nie jest. FCA już pokazało wielu ludziom gdzie ich ma w temacie aktualizacji map w Uconnect 6,5". Zgłaszam sprawę do Rzecznika Praw Konsumenta.
To jest widok strony w wersji do druku
Jak by ktoś szukał Fiata Tipo Combi do odbioru natychmiastowego to są dwa auta w tym salonie
FIAT | Euromot
Tipo SW Lounge 1.4 16V 95KM
Ja wyjechałem z salonu nie uiszczając całej kwoty za auto,pozostałe 20 tyś przelałem na konto dealera w ciągu 7 dni,nie było żadnego problemu.
No to chyba Twojego "nie mam" :P
Ale dopowiem, że z tego co wiem, to "świeżej dostawy" jeszcze będzie peeeeeełno - do wyboru, do koloru ;)
Załącznik 26747Załącznik 26748
Piękne tipacze :)
Wpadłem dzisiaj do salonu pomacać kombi i hatchback'a i mam teraz problem, którego wybrać. Mętlik straszny. Osobiście miałem wrażenie, że obie nowe wersje są ciut lepiej wykonane/spasowane w stosunku do sedana. UConnect 6,5 cala robi pozytywne wrażenie - fajnie, że nie jest wbudowany w deskę.
Sedan kusi ceną. Tam gdzie się kończy sedan zaczyna się kombi, które jest świetne. Hatchback jest na prawdę duży no i razem z kombi dostaniemy w nich T-Jet , który też kusi kusi kusi. Ale jak zejdziemy na ziemię to za kwotę t-jeta + LPG mam sedana na wypasie też z LPG :(
A tak z innej beczki to oglądając hatchbacka był to model z 1.4 fire i z tyłu miał tarcze, kombi też. Też to zauważyliście?
Przemog na zdjęciach tak widać że dałbym sobie rękę uciąć że się tipki dotykają zderzakami lub o sufit rohry
Gdybym dzisiaj stał przed wyborem kupna auta to zamiast Astry Sedan wziąłbym bez wahania Tipo Combi - jest świetne.
I taka ciekawostka - koleżanka, która była napalona na Corollę widząc Tipo na ulicy natychmiast zmieniła zdanie i w piątek odbiera czerwonego Fiata Sedana :)
A może by umieścić jakąś check listę, która ułatwiłaby laikom odbiór auta z ASI?
Podaj maila na priv to Ci wyślę obrobiona przeze mnie i mogę auto było odbierane z ta check lista
Mi też możesz podesłać, mail poszedł na priv :)
O ile kojarzę, nikt tu ostatnio się nie chwalił zakupem Tipka z wyprzedaży rocznika. Ciekawy jestem, ile da się teraz urwać od ceny katalogowej za egzemplarze z 2016. Ktoś coś wie? Wygląda że nadal trochę tego stoi u dealerów.
Ja kupiłem na wyprzedaży 9 lutego popa w koloże szare coloseo doposażonego w halogeny i podłokietnik oraz listwy chromowane w koło okien i zapłaciłem 50800 zł z oponami zimowymi więc nie wiem ile tak na prawde takie powinno kosztować według konfiguratora to zaoszczędziłem jakieś 4 tyś i koła