Witam, jestem posiadaczem Bravo 1.4 90 z LPG Tartarini,pozdrawiam.
To jest widok strony w wersji do druku
Witam, jestem posiadaczem Bravo 1.4 90 z LPG Tartarini,pozdrawiam.
Dzień dobry wszystkim. Zakochałem się ;). Na imię ma Croma. Pozdrawiam serdecznie.
witam w gronie
Witam Wszystkich ,jestem nowy na forum.Mam zamiar w niedalekiej przyszłości zakupić jakiegoś Fiata.Pozdrawiam.
Cześć, Jestem nowy
cześć witam wszystkich
Witam wszystkich. Pozdrawiam. Mirek.
cz..........................
Witam !!!!!!
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Witam !!!!!!
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Witam !!!!!!
Dzień dobry jestem nowy może ktoś pomoże ze stillo
potrzebuje diagnozy ,jaki program i kabel bo błędy mnie męczą
Witajcie.
Mam na imię Maciek i od 2 miesięcy śmigam Pandą II z silnikiem 1.1 :)
Witam wszystkich.
Witam! Posiadacz pojazdu SC 0.9.
cesc i czolem pozdrawiam wszystkich
Witam wszystkich
Od wielu lat jestem użytkownikiem samochodów Fiat /PuntoII, Grande Punto, Linea, a obecnie posiadam Cromę 2,4MJTD/szukam informacji o tym modelu i postaram się pomagać w zakresie informacji na temat doświadczeń z moimi modelami fiata.
Pozdrawiam
Witam
Loguję się na forum Fiat aby pobrać najnowszą wersję MES 1.7.
Witam wszystkich użytkowników Ferrari... ups, miałem napisać Fiatów. Jestem z marką bez przerwy od 2008r, najpierw Marea 1.6, od lipca tego roku Stilo 1.6. Pozdrawiam.
Witam,
Jestem posiadaczem i użytkownikiem Fiata Ducato z 1995 roku z silnikiem 2,5 d bez turbinki. Mam nadzieję, że dzięki temu forum uda mi się usunąć przeróżne mankamenty w moim samochodzie, choć jego obecny stan pozwala na zrobienie kółka 1000 km bez strachu na karku, a to jak na 18 letni samochód to chyba nie najgorzej. ;-)
Dzień dobry,
a właściwie wieczór.
Pozdrawiam wszystkich.
Cześć wszystkim, jestem tutaj nowy i dopiero rozpoczynam przygodę z UNO a jest to mój I samochód.