To jest widok strony w wersji do druku
-
jakbyś pół roku temu pojechał do ASO to dostałbyś za free w związku z moją interwencją u Dyrekcji Fiata. Dużo ludków z forum dostało owe osłony. A teraz nie wiem jak Fiat do tego podchodzi :)
Ale możesz ją zamówić - koszt to chyba jakieś niespełna 60pln plus spinki
-
Zakupilem zaslonki do kombiaka... Jutro cykne fotki.
-
W koncu dzisiaj pozbylem sie trzeszczenia plastikow w przednich drzwiach. Do dzisiaj nie za bardzo wierzylem ze wykrecenie tego elementu ze sterowaniem szybami i nasmarowanie wazelina pomoze :) koszt operacji 2.20 zł i 10 minut ;)
-
9 załącznik(i)
Załącznik 32835Załącznik 32835Załącznik 32835Załącznik 32834Załącznik 32836Załącznik 32837Załącznik 32838Załącznik 32839Załącznik 32840Załącznik 32841Załącznik 32841 Właśnie to tanio zrobiłem w swoim nowym Fiacie z salonu, czekam jeszcze jak za zare dni przyjdą dedykowane listwy chromowane podokienne, 2 ramki chromowane na tablice rejestracyjne, a na następny rok na lato felgi na 18 calach, i po wizycie w ASO za rok założenie dystansów i obniżenie zawieszenia o 2,5cm
-
Zgłaszałem osłonę na dniach i dostałema odpowiedź pozytywną, ale mówili, że nie do końca się należy. Mam się umówić na założenie, ale mnie nie ma póki co. Także zgłaszać do centrali i próbować.
-
Wywazylem koła bo przy ok 150 cos telepało nim. Nie byly bardzo niewywazone ale na feldze bylo zaschniete bloto i ro mogla byc przyczyna. Przy okazji odkrylem talemnice wgniatanych progow. Sam podkladalem lapy podnosnika bo oczywiscie wulkanizator chcial podlozyc pod punkty nabite na progach. Otóż punkty pod podnosnik stacjonarny sa po prostu gleboko powyzej progu. Jak sie nie da dodatkowych podkladek to auto i tak zawisnie na progu na ramieniu. Z przodu to juz w ogole do dupy bo jest malo miejsca i chyba najlepiej podlozyc pod mocowanie sanek do nadwozia. Podnosnikiem hydraulicznym garazowym jest latwiej trafić Nie dziwie sie ze tyle przypadkow wgnieceń ale w aso wynika to z kiepskiego szkolenia.
Zwracam honor tym co mowili ze tipo mozna pomylic z bmw. Auto bylo bez kół i chlop w warsztacie pomylił, pytal co to za bmka dopiero jak zobaczyl znaczek to pokapował że fiat. Wyglada na to ze oni troche do tyłu są w temacie rynku moto.
-
Bezel to czerwone wokół radia to te listwy wciskane z metra czy dedykowane do tipo?
-
wciskane- i w sumie tylko to wchodziło dookoła radia, na kierownice, pod pokrętła i przy listwie wzdłuż deski rozdzielczej, przy drzwiach nie dało się tego zrobić bo odchodziło
-
Cytat:
Napisał
andijaw
Zgłaszałem osłonę na dniach i dostałema odpowiedź pozytywną, ale mówili, że nie do końca się należy. Mam się umówić na założenie, ale mnie nie ma póki co. Także zgłaszać do centrali i próbować.
Chodzi o oslone kabli od strony pasazera?
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
Szary83
Chodzi o oslone kabli od strony pasazera?
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Tak, pod schowkiem.
-
Bezel listwy to są te świecące?
-
Cytat:
Napisał
bibi
Bezel listwy to są te świecące?
nie
-
Cytat:
Napisał
Bezel3012
czekam jeszcze jak za zare dni przyjdą dedykowane listwy chromowane podokienne
Masz na myśli te które są w Lounge a w niższych są czarne? Te wzdłuż dolnej krawędzi bocznych szyb? Jeśli tak to napisz coś więcej. Jak, gdzie, za ile?
-
Kolego możesz podać linka, gdzie kupiłeś te czerwone listwy?
-
Cytat:
Napisał
andijaw
Masz na myśli te które są w Lounge a w niższych są czarne? Te wzdłuż dolnej krawędzi bocznych szyb? Jeśli tak to napisz coś więcej. Jak, gdzie, za ile?
Oczywiście że tak :) https://allegro.pl/listwy-przyokienn...2-7f3ca4b27d35 200zł to kosztuje, po to kupiłem podstawową wejsje za 43 tyś z chromowanymi klamkami, kołem zapasowym i czujnikami cofania, żeby samemu sobie wszystko zrobić. Wszystko można zrobić samemu i to 100 razy taniej, podłokietnik dedykowany 150zł, listwy pod okienne 200zł, przyciemniane szyby 360, tylna listwa 150zł, nakładki chromowane na lusterka 200zł, tylna listwa 50zł ale są te lepsze za 150zł, chce jeszcze kupic chromowane obwódki odblasków z tyłu i za 150zł też chromowane obwódki na swiatła doświetlające zakrety, nie mam tych świateł ale tak czy siak fajnie będzie ten dodatek wyglądał i za 45 tyś będę miał wersję jaką inni mają za 60 tyś :D a jakieś tempomaty to nie dla mnie ;)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
te czerwone listwy to z chin kupiłem za 12zł 5 metrów ale to kupowałem przed zakupem tipo jeszcze, że to się idealnie w czasie zgrało :) coś w stylu alli express wystarczy wpisać "listwy dekoracyjne do wnetrza samochodu" i dać na grafike, wszystko jest w internecie, teraz dokładnie nie wiem jaka to była strona joop czy coś
takiego na telefonie
https://pl.aliexpress.com/item/5M-Ca...670890593.html
https://allegro.pl/listwy-progowe-na...423283925.html jeszcze to można kupić i mam swoją wersję LOUNGE :D