Witam wszystkich :D
To jest widok strony w wersji do druku
Witam wszystkich :D
Witam wszystkich posiadaczy fiatów, prostych i praktychnych samochodów w dobie kryzysu.
Witam serdecznie.
Jestem tutaj pierwszy raz mam nadzieję na znalezienie rozwiązania moich problemów.
Pozdrawia Macio.
Witam, posiadam Fiata Cromę 2.5 V6
Witam wszystkich. Mam Fiata Palio. Pozdrawiam
Cześć. Witam się tylko dlatego, aby móc pobrać MES'a.
witam wszystkich!!!
witam i pozdrawiam z południa polski ;)
Witam wszystkich
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
witam wszystkich!!!
hello, kupiłem fiata bravo 1.4 90KM. Pierwsze wrażenia? Twarde siedzenia. Troche uciskają w .... Chyba mniej dynamiczny niż mój poprzedni stilo 3D z silnikiem 80KM. Narazie szału nie ma. Zużycie paliwa ok. 5.1 l/100 km przy średniej prędkości 80KM/h
Dzień dobry. Witam wszystkich serdecznie.
Zostałem szczęśliwym posiadaczem pojazdu marki Fiat Panda 1.3 Multijet i z radością pragnę dołączyć do grona szczęśliwych innych posiadaczy.
Liczę na pomoc w trudnych chwilach i zwątpieniach a i sam pomogę w miarę możliwości.
Czesc wszystkim,
kupilem Fiata Marea Weekend i probujemy sie polubic. Poki co idzie niezle, zobaczymy co bedzie dalej... Widze juz kilka problemow do rozwiazania ale nie sa to sprawy "na juz". Mam nadzieje ze dalej bedzie tylko lepiej :-)
Dzień dobry. Witam wszystkich serdecznie.
Zostałem szczęśliwym posiadaczem pojazdu marki Fiat Panda 1.3 Multijet i z radością pragnę dołączyć do grona szczęśliwych innych posiadaczy.
Liczę na pomoc w trudnych chwilach i zwątpieniach a i sam pomogę w miarę możliwości.
Witam Serdecznie
Witam wszystkich
Siema wszystkim
Witam wszystkich użytkowników
Witam.
Właśnie kończę składanie Fiata Uno.
Swap 1,2 16v.
Będę zakładał klimę i liczę na pomoc forumowiczów.
Pozdrawiam.
Witam i Pozdrawiam :) Maciek
witam jako świeży użytkownik fiata brava 1.4:) 1996 i wciaz jeździ:)