witam wsystkich
To jest widok strony w wersji do druku
witam wsystkich
Dzień dobry członkom szacownego forum.
Witam wszystkich serdecznie!:)
Witam wszystkich. Jestem nowym posiadaczem Fiata Albea. programów diagnostycznych.
Witam wszystkich :)
witam wszystkich, widze duzo ciekawych tematów do poczytania :)
Witam serdecznie!!
Witam wzystkich, jestem nowy i szukam na tym forum info na temat mojego fajnego autka. Pozdro dla wszystkich posiadaczy fiatów. Ja miałem dwa 126p , 7 fiatów 125p , w międzyczasie różne inne auta lepsze lub gorsze , teraz mam Mareę Weekend 2.4 td - mam Ją już rok i pewnie pobędzie u mnie troszkę dłużej. W tej chwili doczekała się remontu - rzecz się dzieje - auto nabiera blasku, a silnik kondycji. Pozdro dla WSZYSTKICH FIATOWICZÓW i bezwarunkowych wielbicieli samochodów.
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Witam wzystkich, jestem nowy i szukam na tym forum info na temat mojego fajnego autka. Pozdro dla wszystkich posiadaczy fiatów. Ja miałem dwa 126p , 7 fiatów 125p , w międzyczasie różne inne auta lepsze lub gorsze , teraz mam Mareę Weekend 2.4 td - mam Ją już rok i pewnie pobędzie u mnie troszkę dłużej. W tej chwili doczekała się remontu - rzecz się dzieje - auto nabiera blasku, a silnik kondycji. Pozdro dla WSZYSTKICH FIATOWICZÓW i bezwarunkowych wielbicieli samochodów.
Witam Wszystkich , tak wybrałem i mam nadzieję,że nie będę żałował. Croma 1.9 JTD Multijet 2005, zobaczymy jak siębędzie sprawował.
pozdrawiam wszystkich.
Na początek mały falstart.
1. EGR
2. DPF
3. Tarcze, klocki przód
4. niedomykający się szyber
5. niepracujące lusterka.
:)
Witam Wszystkich serdecznie !
witam jestem nowy kupilem stilaka 1.2 16v i kabelek
żory ślaskie
Witam serdecznie :)
Witam wszystkich
Witam wszystkich właścicieli fiatów Brava!
Witam wszystkich posiadaczy Marei ! :)
Witam wszystkich posiadaczy Bravo MJ 1.6
Czesc wszystkim, jestem z Grudziądza i smigam prawie seryjnym Fiatem CCS :mrgreen:
nie bierz do głowy .Tak często się nie psuje.
Witam wszystkich miłośników Fiatów <3