witam wszystkich i pozdrawiam
To jest widok strony w wersji do druku
witam wszystkich i pozdrawiam
Witajcie. Jestem nowy, troche w szoku jestem, że o moim aucie tutaj nie ma prawie nic ;) Mam wrażenie, że jest kilku właścicieli fiata scudo w PL ;) T4, T5, Viata, Viana mają swoje oddzielne fora... cóż ;) Będę tu sobie działał ;)
Pomykam Scudo Panorama w wersji 9 osobowej z silnikiem 2.0 . Gdyby ktoś tutaj miał podobne auto, proszę o kontakt mam pare pytań.
Za jakiś czas dodam post w dziale nasze auta, postaram się coś o scudo napisać, może kiedyś komuś się to przyda.
Witam wszystkich
Witam, jestem nowy na forum. Posiadam Fiata Silo 2.4 niby Abarth. 130 tkm i masa problemów, no cóż po to jest to forum. Dzieki i pozdrawiam wszystkich zadowolonych i niezadowolonych posiadaczy Fiatów.
Siemanko wszystkim, pozdrowienia z Zabrza :)
witam wszystkich
dzień dobry .dla wszystkich
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
kupiłem fiata po tygodniu 4 awarie więc na razie próbuje usilne się przekonać do fiatów jak i do ich użytkowników
Cześć Wszystkim:dlon:
witam wszystkich użytkowników :)
Witam wszystkich klubowiczów. Jestem tutaj nowy. Chętnie podzielę się z Wami swoją wiedzą na tematy samochodowe.
Obecnie mam pytanie: czy można bez wizyty w serwisie skasować" serwis" w Fiacie Fiorino 2009 r. Czy ktoś wie?
Witam wszystkich posiadam Ideę 1.4 z skrzynia zrobotyzowaną w razie problemów chętnie pomogę
Witam jestem nowy na tym forum
Pozdrawiam wszystkie Polaki !:food:
Witam wszystkich ;) Fiata już nie posiadam, ale w końcu Alfa i Lancia też należą do koncernu ;)
Cześć!
Witam wszystkich użytkowników stilo! Ja jestem jego posiadaczem od 2010r.Pozdrawiam1
Witam wszystkich.
witam wszystkich :)
Witam wszystkich miłośników włoszczyzny :)
Witam Wszystkich i pozdrawiam :) posiadam 500-ke :P
Witam wszystkich. Pojazd Punto 1.2 8V