A u mnie d....a tzn pupa nawet nie dzwonią kiedy będzie produkowany czy ew kiedy można się spodziewać, jednak muszę sie wybrać do nich
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
To jest widok strony w wersji do druku
A u mnie d....a tzn pupa nawet nie dzwonią kiedy będzie produkowany czy ew kiedy można się spodziewać, jednak muszę sie wybrać do nich
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Odebrałem dziś swojego, hatchback 1,4 tjet 120km + lpg zakladane w aso. Wszystko spoko, na minus troche bardzo mocny zapach "nowości", trzeba go będzie dobrze przewietrzyć w weekend jak będzie pogoda. No i duży minus za regulację gazu. Na wysokich obrotach tak powyzej 3,5k strasznie go dusi na gazie, robi praktycznie żabki :D Co prawda po 1500km mam jechać na drugą regulację ale na razie strasznie to irytuje.
I czas oczekiwania wtedy 3 miesiace.. tak mialem po 3 tygodniach. Mam nadzieje, że po regulacji będzie ok
Rób regulacje od razu, nie czekaj na przegląd
Coś mi ten temat przeleciał.
3.03.2017 zamówiłem soje Tipo HB miał być wyprodukowany w 17 tygodniu 2017, czyli 1-7 maja. 10 maja auto było u dilera.
Od 20-05-2017 jestem szczęśliwym posiadaczem Fiata TIPO HB LOUNGE 1.4 16v 95KM Czarny Cinema + TECH + STYLE + PTC + koło pełnowymiarowe i od dilera w prezencie niby 4 dywaniki gumowe i mate gumową do bagażnika.
Załącznik 28353Załącznik 28354Załącznik 28355Załącznik 28356Załącznik 28357
Charakternie wygląda!
rogal zadziorne autko.
Szerokości i bezawaryjności życzę
Również szerokości i bezawaryjności życzę:smile:
Czy przy odbiorze auta z LPG ( fabryczny lub z montażem ASO ) sprzedawca sugerował przejechanie pierwszych 500 km na pb (95 lub 98) ? A dopiero później przełączenie na lpg ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Przy fabrycznym LPG sprzedawca kazał od razu tankować i jeździć na gazie.
Przy montażu gazu w ASO nic nie mowili zeby jezdzic na benzynie
Powiedzcie mi, czy jeśli jest do kupienia Tipo z 2016 r, bez przebiegu, zarejestrowane na dilera. To czy gwarancja leci od momentu rejestracji przez dilera czy od momentu ewentualnego zakupu i rejestracji przeze mnie?
Liczy się od momentu rejestracji przez dilera. Wiem bo sam takie auto kupiłem.
No to trochę kiepsko. Dzięki za informację.
U dilera masz rękojmię na którą max 24 miesiące jeśli jesteś konsumentem czyli osoba fizyczna. Firma rękojmię ma 12 miesięcy. Rekojmia i gwarancja biegną niezależnie
Rękojmia dla rzeczy ruchomych wynosi 2 lata, w przypadku używanych może, ale nie musi, być skrócona, z tym że w przypadku zakupu przez konsumenta nie bardziej niż do 1 roku.