Witam goraco, jestem posiadaczem fiata multipli jtd z 2000 roku i jestem nowy na forum
choc nie jest to moj pierwzy fiat. Obecnie przebywam w Irlandii skad wszystkich pozdrawiam :)
To jest widok strony w wersji do druku
Witam goraco, jestem posiadaczem fiata multipli jtd z 2000 roku i jestem nowy na forum
choc nie jest to moj pierwzy fiat. Obecnie przebywam w Irlandii skad wszystkich pozdrawiam :)
Witam serdecznie wszystkich użytkowników tych skomplikowanych pojazdów
witamy nie witanych ;) :nietoperz:
hello
Witam wszystkich!!
witam wszystkich, mam fiata siene 1.2 pozdrawiam wszystkich! :peace:
:) :) :)Cytat:
Napisał miszko
[size=2][ Dodano: 2008-08-15, 10:50 ][/size]
Witam
jestem użytkownikiem Fiata Panda II - z 2003 roku silnik 1,2 w pełnej wersji.
Od 2 lat mam problem, który się obecnie bardzo nasilił, polegający na blokowaniu się w czasie jazdy kół przednich. Dzieje się to w sposób nieregularny, zwykle w bardzo gorace dni. Rozpoczyna się od twardnienia pedału hamulca, a kończy całkowitą blokadą hamulców przednich kół. Po ok. 1-2 samoistnie odpuszcza. Mechanicy nie mogą znaleść przyczyny. Może ktoś z z Was miał takie problemy lub zna odpowiedź. Dziękuję i pozdrawiam.
Witam, mam hondke civic a na forum trafilem szukajac ksiazki "kody usterek" :) no ale mam nadzieje ze to nie bedzie moja ostatnia wizyta na tym forum. Pozdrawiam
Witam serdecznie...
również witam wszystkich
panowie ;) do powitania jest inny osobny temat, starczy popatrzeć, poszukać...
Heja! :)
Witam serdecznie nowych klubowiczów :zgoda: :piwko:
Witam serdecznie wszyskich na forum.
Witam:) ja również nowy na forum choć z unem zmagam się ładnych parę lat. Mam 900 i 1000 a bawiłem sie najdłużej 1.3D(mam parę części:P ). Obecnie jeżdze gwiazdą a moje śliczne uno z racji tego że pozostał mi sentyment bedzie dostarczać mi sportowych wrażeń- właśnie szukam silnika mogącego dobrze pociągnąć :D Pozdrawiam
Witam Wszystkich serdecznie :)