A ja założyłem sobie uszczelke maski :) Załącznik 32801
To jest widok strony w wersji do druku
A ja założyłem sobie uszczelke maski :) Załącznik 32801
Bahamut napisz mi na maila jaki uchwyt kupiłeś - tedybear@go2.pl
Ja kupiłem uchwyt ale jestem niezadowolony. Jak włóżę swoje S9+ i jadę nawet po ulicy widzę jak drży, jak lata wraz z uchwytem. Jakieś luzy na tym przegubie kulkowym.
Druga rzecz że nóżki na dole chciałbym mieć regulowane. Jak włóżę kabel od ładowarki i kabel Aux to od uchwytu nóżki mi przeszkadzają.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Bahamut napisz mi na maila jaki uchwyt kupiłeś - tedybear@go2.pl
Ja kupiłem uchwyt ale jestem niezadowolony. Jak włóżę swoje S9+ i jadę nawet po ulicy widzę jak drży, jak lata wraz z uchwytem. Jakieś luzy na tym przegubie kulkowym.
Druga rzecz że nóżki na dole chciałbym mieć regulowane. Jak włóżę kabel od ładowarki i kabel Aux to od uchwytu nóżki mi przeszkadzają.
Ja też mam tę uszczelkę. Mam też te na dole w przednich drzwiach.
Przebijam. Mam powietrze w oponach.
Czy to oznacza, że ja nie mam tej osłony pod schowkiem?? https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d1ab497323.jpg
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
ja mam pompowane azotem w 78 procentach!!!!
Mam się domagać tej osłony? bo jakoś ten temat mnie ominął, za krótko mam pojazd i nie wiem czy były wzywane auta do montażu, czy to "zmiana wyposażenia" jak z tymi z tyłu plastikowymi osłonami zaczepów fotelików? :D
Teraz mówią, ze zmiany produktowe były i się nie nalezy od końca 2017 czy jakoś tak. W temacie o tej osłonie znajdziesz potrzebne numery części do zamówienia...