Goodyear letnie
To jest widok strony w wersji do druku
Goodyear letnie
Nowa dostawa HB ustrzelona dzisiaj w Tychach na terenach przemysłowych obok urzędu celnego :)
Załącznik 26728
Może to jest mój biały HB ;p od dilera miałem info, że na koniec lutego ma być w kraju ;] (akurat ma mieć czarne klamki i lusterka) Aczkolwiek to za mało danych by się cieszyć na zapas i zawsze może im z lory spaść ;]
Moje auto w marcu trafi do produkcji - w przeciwnym razie pomyślałbym, że ten nad kabiną to mój (granatowy, przyciemnane szyby, pakiet Style Lounge) :)
Mam nadzieję, że trafią mi się letnie Goodyeary Efficient Grip. Obecnie takie użytkuję i jestem z nich bardzo zadowolony (opory toczenia, prowadzenie na mokrym, w zakrętach).
Przejeżdżałem w tym samym miejscu jeszcze o godzinie 18 i stała juz druga ciężarówka obok z tipaczami :)
Dobre, dobre :P
I w sumie co nie co prawdziwe :D ;)
Taki słaby żarcik ;)
No Panowie, tegoż pod bramą tyskiego FCA czeka od groma na wjazd na rozładunek :P Jestem jednym z pechowców czekających w tej cholernej kolejce aby pozbyć się tego żelastwa :P
Jutro, jak nie zapomnę, to zapodam fotkę - może ktoś rozpozna swojego :D a wszystkie sztuki mam na polandię ;) w sumie 3 sedany i 5 HB :)
Jak jest biały sedan to może mój :lol:
Kurde i ten czerwony ze srebrnymi klamkami też jakby mój :-D zobaczymy czy dealer zadzwoni.
Wysłane z mojego SGP621 przy użyciu Tapatalka
ja też czekam na sedana lounge w czerwieni:tongue
Czerwony najlepszy kolor :)
Interesuje mnie temat płatności.
Jak zapłaciliście za auto? Karta, przelew, gotówka. A może jeszcze inna forma.
Czy mogę płacić kartą w dniu odbioru (czy trzeba poczekać aż kwota zostanie zaksięgowania na koncie ASO).
Do jakiej kwoty mogę płacić gotówką?
Czy nie sądzicie że odbiór auta już opłaconego stawia nas na przegranej pozycji w przypadku stwierdzenia nieprawidłowości?
Mnie wydali samochód dopiero w momencie gdy pieniądze były zaksięgowane na ich koncie.Gotowka możesz płacić każdą kwotę nie ma limitu.