Szkoda taką wypicowaną sprzedać..
To jest widok strony w wersji do druku
Szkoda taką wypicowaną sprzedać..
Jak już będę sprzedawał to w dobre ręce, w rodzinne. Ciężko było by mi ją sprzedać i potem dowiedzieć się, bądź zobaczyć jak ktoś ją katuje.
No i bardzo dobrze ;)
Paweł alu Twoje jeszcze też bym chciał, ale już o trochę innym układzie ramion chodzą mi po głowie. ;-)
Wczoraj Maryś przeszła swój kolejny przegląd bez problemu. Na przegląd pojechałem bez jakiegokolwiek przygotowania auta, a to dlatego, że przed wczoraj na służbie spr dowód i okazało się, że ważny do 07.08.2011.
Podjechałem pan zbadał i stwierdził, że jak wszyscy mieli by tak zadbane samochody to na drodze było by bezpieczniej. Miło było słyszeć takie słowa.
Jeśli chodzi o moje gumy na stabilizatorze, to jakoś dziwnie wszystko przestało dawać o sobie znać jakieś 6kkm temu, wiec na razie odpuszczam, bo mam mnóstwo spraw z weselem, wiec totalny brak na cokolwiek. Może jak będę na urlopie od 16 to znajdę chwilę i podłubię trochę tak jakbym chciał.
No i tak trzymać ;)
Ostatnio strasznie dużo jeżdżę, a to z ostaniej środowej trasy, przykleił się do mnie VW golf 5 i nie dał rady ;-)
Załącznik 942
(Na A1, miałem jeszcze minimalnie luz pod pedałem, wydaje mi się także, że było to pod małe wzniesienie.Zdjęcie robiła KiNiA, ja skupiałem się na drodze)
Oj dowody tu Panie wstawiasz ;) Ciekawe jak ma się spalanie przy takich obrotach ;)
Ja swoim leciałem już ponad 200 i to na większych oponach gdzie prędkość z gps pokrywa się z tą z licznika (u Ciebie pewnie była faktycznie trochę mniejsza)..
Wg. Gps 7 km/h mniej jechałem. Kiedyś już jechałem 210 licznikowe. Spalanie spr w tym tyg., będę pewnie tankował to napiszę.
Po wielu próbach by wymienić olej dziś udało mi się wygospodarować trochę czasu i to zrobić.
Olej został wymieniony z Castrola Magnatec 10w40 diesel, na Vavoline Max Life 10W40 Diesel.
Wymieniony filtr oleju i powietrza na MANN. Jeszcze muszę znaleźć czas na wymianę tego nieszczęsnego łożyska, które daje znać pomału, oraz na stabilizatorze (choć narazie spokój).
Przebieg 192.245 ;-)
No nieźle, chciałbym zobaczyć minę tego kierowcy w Golfie ;)
Rozmawiałem z nim po CB, no i był trochę zdziwiony, że Fiat i tak się zbiera ;-). Więc ja do niego to nie Fiat, to Super Fiat ;-)
Może i tak też pomyślał:P