karwoj25, a nie lepiej pod namiocikiem :)
To jest widok strony w wersji do druku
karwoj25, a nie lepiej pod namiocikiem :)
w sumie nie widzę różnicy, z tym, że namiot mam mały i gdzieś pożyczony (właśnie - gdzie??), a autko mam duże :)Cytat:
Napisał BS
dlatego ja mam namiot, bo w stilo raczej nie pospie :)
Zapowiada sie kolejny fajny zlot :D
mój pierwszy zlocik :) i mam nadzieje ze nie ostatni w barwach FIATa :)
BS, ja swój pierwszy doskonale pamietam, było super :D drugi zresztą tez był fajny i mam nadzieje, ze ten tez będzie niczego sobie ;)
mój też pierwszy, Łajzę (czyli moją temprę jakby ktoś nie wiedział ;) ) już powoli szykuje, a spać to ponoć i w maluchu się da :P
a jak jest z prowiantem ?? chodzi mi o grillowanie, każdy coś zabiera czy idziemy tam gdzieś na zakupki ... ?
BS, tam na zakupy może być ciężko, zwykle 1-3maja to sklepy mają zwyczaj być zamknięte ;)
W pierwszy dzień - samo sobie grilla przyrządzamy, więc warto wziąć ze sobą jakiegoś grilla.
Zaś w drugi dzień będziemy mieli wynajętą salkę z takim dużym grillem. Oczywiście jedzonko na grilla również we własnym zakresie.
Jeszcze nie było tak żebyśmy sobie rady nie dali :badgrin:Cytat:
Napisał Jelcyn
ubek, :badgrin: już słyszałem o pielgrzymkach o 2am po ,,zaopatrzenie'' haha
od razu jakiś się spokojniejszy zrobiłem :) spoko :)
pobudki o tej godzinie tez były :DCytat:
Napisał Jelcyn
haha już to widzę, ,, egon, egon, nie śpij na stole i choć po flaszkę bo się skończyła'' haha (przykład taki ;) )Cytat:
Napisał egon
eee nie nie :DCytat:
Napisał Jelcyn
coś po 3 w nocy kończąc imprezę postanowiliśmy odpalić Dedre Intergrale ( trochę dłubaną ) i jej dźwięk przy 6 tyś obudził pół ośrodka wtedy :D
hehe to ciekawe jak będzie na tegorocznym ;)
Jelcyn, ty sie napewno nie wyśpisz :lalala:
egon, Vice Versa :lalala:
panowie dzwoniłem dzisiaj do naszego ośrodka i gadałem chyba z właścicielem(boże co na wieśniak-ha ha, ale nie ważne) i nie ma już miejsc ani w ośrodku ani nie można rozbić namiotu więc ja odpadam :(