:?
Masz tam trzeci czy czwarty post że nie ma hasła i zaraz poniżej odpowiedź i podane jest hasło. Podpowiem Ci że autor postu to mmm88
A jeśli to inne hasło to musisz pytać autora postu który podaje linki do sciągnięcia.
To jest widok strony w wersji do druku
:?
Masz tam trzeci czy czwarty post że nie ma hasła i zaraz poniżej odpowiedź i podane jest hasło. Podpowiem Ci że autor postu to mmm88
A jeśli to inne hasło to musisz pytać autora postu który podaje linki do sciągnięcia.
Witam
Dziekuje za program. Napewno sie przyda przy naprawie Fiacika :)
Pozdrawiam
A nie wiecie skad dorwac haslo do strony z logowaniem?
Przeważnie to jakieś forum stawia sobie serwer i mają dostęp tylko uzytkownicy takowego forum.Cytat:
Napisał skovi
cudo program
działa dzieki
Przyda się :mrgreen:
dzięki za ten świetny program, mam nadzieję, że szybko się sciągnie :wozik:
Witam! Jestem tu nowy i na wstepnie chcialem wyslac uklon do wszystkich starych wyjadaczy forum:)
Sciagnalem wersje ed40 z rapida, spakowana w 16 czesciach. Wypalilem plik .mdf na plycie dvd i odpalilem przez Alcohol 120%, zainstalowalem na dysku i odpalilem wg instrukcji umieszczonych w pliku 'czytaj.txt', ale mi nie dziala. Cofnalem date systemu na 1. czerwca 2008 i dalej nie dziala. CO robic, pomożcie:)
[size=2][ Dodano: 2009-01-16, 09:47 ][/size]
Sciagnalem wersje torrentowa, linka do ktorej znalazlem na tym forum i wszystko pieknie działa po cofnieciu daty na czerwiec 2008. Super program!!
Wersja z rapida jest teoretycznie tą samą wersją, ale my jej nie sprawdzaliśmy. Wersja za to torrentowa jest sprawdzona i jak widać działa poprawnie.
witam i dzięki za linki, długo szukałem działającego epera
jeśli dobrze pójdzie, uruchomię jeszcze dziś epera na swoim serwerze :)
Program naprawdę sie przydaje. Dziekuje bardzo
Program sie przyda jak nie bede miał dostepy do neta :P
programik wyśmienity:D
No nie bardzo z tym ePerem. Niema nic o moim uniaczu
Hm a może kiepsko szukasz ? :)Cytat:
Napisał skunksior
Tam nic niema na temat uno 1.5 MPI silnik 138.C.2048 :evil: :evil: :evil:
Nie wiem, dlaczego ale ściągnąłem ePer 2005_01, spakowane archiwum zip i po wypakowaniu nie ma tam Punta z 2002r. W dziale jest tylko Punto do 97r, mimo że w tytule pokazane jest 2005r.
A patrzyłes w zakładkę "NUOVA PUNTO"? Tam są Punciaki produkowane od 1999r.