Po roku ciemnia, ale płacz się dopiero zacznie, jak te cuda zupełnie przestaną świecić:smile:
To jest widok strony w wersji do druku
Ale w aktualnej astrze nie. Przynajmniej w wersji w której siedziałem
Szczerze powiem, że w swoich poprzednich kilku samochodach miałem regulacje pasów, ale z tego co pamiętam nigdy nie zmieniałem ustawień. Dla mnie większym minusem jest brak oświetlenia schowka. W nocy grzebać po ciemku ;) oglądałem to wczoraj dziura jest jakby ktoś lampkę ukradł. Rozumiem, że w wersji Tipo czy pop tak przyoszczedzili. ale Lounge ?? Zrobiłem pierwszy 1000 i moje spostrzeżenie dotyczy zestopniowania skrzyni biegów. Mega krótka 1 i 2. Z dwójki parę razy próbowałem ruszyć bez problemu płynnie przyspiesza .
No niestety, pod tym wzgledem to skrzynię popsuli, ale najważniejsze, że biegi wchodzą intuicyjnie, bez haczenia.
Pany, orientuje się ktoś kiedy będzie dostępny konfigurator Tipo 2020r? Czy może źle szukam?
Konfigurator nie działa od ponad miesiąca. Żenada.
Forumowicze. Jak uważacie. Czy cena za egzemplarz z linka jest atrakcyjna (63900) ? Wydaje mi się że rok wcześniej były większe upusty na poprzednie roczniki.
https://www.otomoto.pl/oferta/fiat-t...-ID6CK0ro.html
Inna sprawa. Ciekawe czy obecna panika związana z koronawirusem wywoła spadek cen aut ...
Raczej w drugą stronę.
Opóźnienia w produkcji mogą sprawić, że auta ze stocku będą cenniejsze.
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Też racja. W tym kierunku nie pomyślałem :)
A wracając do podanej ceny. Kusząca czy realna do stargowania ?
Jak nie zejdą z ceny to niech chociaż gwarancje wydłuża... albo coś dołożą...
Uważam, że cena godna uwagi (i dalszych negocjacji). Ja za "swojego" w wersji "easy" (zależało mi na małym wyswietlaczu radia i 16' felgach) zamawianego w X.2017 r. zapłaciłem niecałe 64000. Biały kolor jest ładny - taki chciałem ale kolor wybrała Żona (patrz zdjęcia Tipka). A tutaj dla Ciebie oferta czarnego S design z 2200 km przebiegu z 2019 r dla porównania - cena 68.990 zł, Zaznaczam, że nie pracuję w salonie ani nie szukam dla nich klientów. Pozdrawiam
https://www.otomoto.pl/oferta/fiat-t...tml#d37476027e
Chyba jednak odpuszczam sobie Tipo. Skorzystałem dziś z wolnego i jeszcze raz podjechałem do salonu aby usiąść w tipo i strasznie denerwuje mnie zagłówek. Mimo uniesionego maksymalnie do góry cały czas go czuję na karku. Jest zwyczajnie za nisko. Niby niuans ale wiem że denerwowałoby mnie to za każdym razem jak wsiądę do auta.
Jeszcze do niedawna nie rozważałem innego scenariusza niż Tipo. Od miesiąca jestem posiadaczem Corsy E z normalnym silnikiem 1,4 90KM i nie zamieniłbym się na Tipo po przeczytaniu połowy tego forum.
Autko jeździ gładko, dobre w mieście, a i na trasie przy 120km/h się nie męczy - w kabinie panuje cisza zakłócana opływem powietrza. Turbina, dwumasa, klapki, egrki, filtry GPF mi nie padną bo ich nie ma. Łańcuch i hydrozawory sprawiają, że śrubokrętem mogę sobie jedynie w nosie podłubać.
Który rocznik tej sporo mniejszej od tipo corsy?
Na zewnątrz ładna jest :-)
Moja żona chce nowe sandero stepłej w gazie, te nowe niebieskie i z kamerą cofania. Takie mi przedstawiła wymagania [emoji16] paczał ktoś te bolidy?
Mowa o bogatszej wersji, a nie bida
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka