To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
paki
Po podłączeni canbusa na wyświetlaczu miedzy zegarami wyswietla się pomaranczowy wykrzyknik i komunikat audio off. Próby robiłem z i bez canbusa.
Z czymś takim się nie spotkałem i nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat. Jeśli po podłączeniu do drugiego tipo nie działa to obstawiałbym jednak że coś w tym radiu jest uwalone i niekoniecznie musi być to płytka z androidem.
Skąd zamawiałeś i jaki producent?
-
Cytat:
Napisał
kmlnvm
Z czymś takim się nie spotkałem i nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat. Jeśli po podłączeniu do drugiego tipo nie działa to obstawiałbym jednak że coś w tym radiu jest uwalone i niekoniecznie musi być to płytka z androidem.
Skąd zamawiałeś i jaki producent?
Zamawiałem z autonawigacje z Legnicy.
-
Cytat:
Napisał
paki
Zamawiałem z autonawigacje z Legnicy.
Jeśli nie minęło 14 dni od otrzymania towaru to zwróć im, niech sprawdzą i odeślą kasę lub działające radio.
Jeśli minęło 14 dni to reklamacja, mają 14 dni na rozpatrzenie wg własnego regulaminu który jest na stronie.
-
Cytat:
Napisał
kmlnvm
Jeśli nie minęło 14 dni od otrzymania towaru to zwróć im, niech sprawdzą i odeślą kasę lub działające radio.
Jeśli minęło 14 dni to reklamacja, mają 14 dni na rozpatrzenie wg własnego regulaminu który jest na stronie.
Jutro będę do nich dzwonił i zobaczymy co powiedzą. Tylko ze nie kupiłem przez allegro tylko telefonicznie zamówiłem ale to chyba nic nie zmienia bo paragon mam.
-
Cytat:
Napisał
paki
Jutro będę do nich dzwonił i zobaczymy co powiedzą. Tylko ze nie kupiłem przez allegro tylko telefonicznie zamówiłem ale to chyba nic nie zmienia bo paragon mam.
Normalnie to samo prawo stosuje się do zamówień telefonicznych, bo są "na odległość".
-
Cytat:
Napisał
kmlnvm
Normalnie to samo prawo stosuje się do zamówień telefonicznych, bo są "na odległość".
Dam znać jak czegoś sie dowiem jak się sprawa zakonczy z tym moim radiem. Super się zaczyna dla mnie Nowy Rok. Pozdrowienia i dzięki za pomoc.
-
Oo to jednak mają na stanie z sklepu Autonawigacje... Bo mi mówili że tych z Px5 nie ma.
A swoją drogą z Alliexpres też jest jakaś gwarancja ktoś zamawiał wie coś?
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
-
A kiedy pytales w autonawigacje?
-
Cytat:
Napisał
paki
A kiedy pytales w autonawigacje?
Swoją sztukę zamówiłem na Alli ok 19.12 A u nich pytałem coś ok 15-16 i w ogóle Pan przez telefon coś zaczął kręcić że mają A dzień później że nagle wszystkie się sprzedały
-
Cytat:
Napisał
Tipko
Swoją sztukę zamówiłem na Alli ok 19.12 A u nich pytałem coś ok 15-16 i w ogóle Pan przez telefon coś zaczął kręcić że mają A dzień później że nagle wszystkie się sprzedały
Ja zamowilem 27.12 a 31 bylo u mnie. Teraz bede sie pewnie szarpal z nimi.
-
Cytat:
Napisał
paki
No mi się wydawało że Pan ze sklepu coś kręcił i odniosłem wrażenie że taki cfaniaczek... Ale to tylko moje odczucie [emoji6] ja dalej czekam i się nie mogę już doczekać aż moja sztuka przyjdzie w końcu [emoji16]
-
Cytat:
Napisał
Tipko
Oo to jednak mają na stanie z sklepu Autonawigacje... Bo mi mówili że tych z Px5 nie ma.
A swoją drogą z Alliexpres też jest jakaś gwarancja ktoś zamawiał wie coś?
Teoretycznie gwarancja jest i tyle haha nie wyegzekfujesz gwarancji od sprzedawcy, chyba ze radio przyjdzie uszkodzone na starcie to zwroca kase lub wysla drugie.
-
A ktoś z tego forum zamawiał z Alliexpres? Czy wszyscy w Polskich sklepach ? [emoji16]
-
Marx30 chyba zamawial.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
Tipko
A ktoś z tego forum zamawiał z Alliexpres? Czy wszyscy w Polskich sklepach ? [emoji16]
W pl sklepach dolicz minimum 50% ceny jak nie wiecej
-
Cytat:
Napisał
paki
I jak sytuacja u Ciebie z radiem jeśli można wiedzieć z ciekawości? [emoji6]
-
Wczoraj odeslalem i czekam.
-
Panowie, patrzcie na radio w tym tipo: https://www.otomoto.pl/oferta/fiat-t...tml#64ca5cae23
Tego jeszcze nie widziałem.
-
Bo to "zamiennik". Uniwersalne radio 2din
Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka
-
Czy można coś więcej informacji na temat tego radia.
-
https://fiatklubpolska.pl/instalacja...-na-7-a-37687/
Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka