To jest widok strony w wersji do druku
-
Już czytać tego nie idzie :-/ w każdym wątku jęczy i narzeka ten sam człowiek i w kółko to samo .... gdziekolwiek pojawi się nowy post on już tam jest i pracuje na świąteczną premię .... zamiast upajać się bezawaryjną jazdą swoją Dacią produkuje posty ze zdwojoną siła ..... Daj że już spokój bo chyba na karpia się uzbierało ? :-/
-
FP nie zarabia na tych postach, trzeba mu wybaczyć, stoi na postoju, klientów brak to wkur*ia "fanboyów" fiata tipo haha
-
Ja już przywykłem, trochę mi zajęło i mocno się wcześniej wkurwialem, ale zaakceptowałem go jako cześć nieodłączna forum tak jak między Toruniem a Bydgoszczą nieodzowna częścią drogi są panienki w krzakach...
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Ja już przywykłem, trochę mi zajęło i mocno się wcześniej wkurwialem, ale zaakceptowałem go jako cześć nieodłączna forum tak jak między Toruniem a Bydgoszczą nieodzowna częścią drogi są panienki w krzakach...
to z akceptacją niczym k@#wy przy drodze mocne:D ładnie się wściekacie na niego a jednak sporo wiedzy tu przyniósł... choć jak ktoś nie czyta forum od początku i nie pamięta jego "problemów" z oślepiającym wyświetlaczem, brakiem pneumatyki itp. to może na poważnie to narzekanie wziąść (ale tacy ludzie są na każdym forum i otwierają oczy bo nie każdy by to zauważył:) Ja tam jak najbardziej zachęcam FP do pisania tutaj o usterkach itp. które napotkali koledzy z taxi ale zeby tez zawsze pisać możliwie prawdziwie ( że to tylko na taxi albo że jedno auto na 100 tak na oko itp. - żeby ktoś, kto nie ma Tipo a pyta nie wysnuł wniosku, że każdy Fiat tak ma itp.)
-
Cytat:
Napisał
TipoSedan
ładnie się wściekacie na niego a jednak sporo wiedzy tu przyniósł... choć jak ktoś nie czyta forum od początku i nie pamięta jego "problemów" z oślepiającym wyświetlaczem, brakiem pneumatyki itp. to może na poważnie to narzekanie wziąść
No ja właśnie czytam go od początku i już się nie wkurwiam, nawet rozumiem. Robi dokładnie to co prawie wszyscy niezadowoleni i wkurwieni klienci... ja mu tego zabraniać nie będę bo nie powiedziane ze i ja za jakiś czas się nie wkurwie na fiata samego w sobie czy na serwis i nie będę tez hejtowal... trzeba mieć świadomość ze zawsze może trafić się coś nie halo a powinno być. Ja na ten przykład za każdym razem jak oddam auto do aso to zrobią cyrk... powoli zaczyna mnie to irytować, bo ileż można?
-
OK Qvadrat ponarzekac mozna ale bez przesady, zeby w "kazdym" watku wylewac swoje zale i hejtowac auto ktore na wlasne zyczenie wyposazylo sie w gaz zakladany przez partaczy tfu ASO, nie bylo tu jeszcze drugiego takiego przypadku .